2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@strtmn Hocam valla Allah korusun ilkbahara kalirsa gelmesede olur
-
@hak-111111 yorum yapmaya bile gerek yok o zaman. Pareto üstad biraz sağlama almış diye düşünüyorum. Sonbahar da olur inşallah
-
@strtmn insallah
-
Ağustos tahmini tutabilir, bayramdan sonra bitmek bilmeyen 'yapılanmayla' GİB hareket yaşanma olabilitesi arttı...
-
@cons3693 hocam ilan için ufak bir gelişme yokmudur sonucların acıklanmasını mı bekleyecekler sizce
-
konya vergi dairesine daire müdürlerinden biri geliyor yeni guylara işi çabuk öğrenin yeni başlayacak arkadaşlara işisiz ögreteceksiniz diyor tarih olarakta eylül ekim veriyor
-
@mbguy gördük hissiyatı hissiyata göre bugün ilan gelecekti ama gelmedi. Asıl bu hissiyatlar bizi daha çok gün sonunda umutsuz hale getiriyor.
-
1 ay içinde 2000 paem gelecek. İlgisi olanlara duyurulur arkadaşlar. Son fırsat deneyin derim
-
@frank o zaman genelleme yapmayın. Kimse ders çalışmaya hevesli değil. Bazılarımız umut ederek yoluna devam ediyor ki hevesten kopmasın. Size göre bu gereksizdir eyvallah siz farklı şekilde kendinizi gaza getirirsiniz ama belki bazılarına göre de gereklidir. Biraz insanların düşüncelerine, duygularına, “hissiyatlarına” saygılı olmak lazım. Bu da bu konuyla ilgili son cevabım. Sayfayı işgal etmeye gerek yok.
-
Bir kişi ilanın geleceği yönünde biseyler hissedebilir ama kendi içinde yasa kardeşim tamamen duygusal olan şeylerin burda paylasilmamasi gerekiyor.
-
Aydınlar için uygun bir tartışma,
O aslında böyle düşünmüyordu
Sonradan anladı aslında
Senin yanilgilarinla mi geçecek tarih demi :)) -
Hissediyorum 3üç vakte kadar 3000 guy 2000 vmy ilanı geliyor.İşimiz hislere kaldıysa...
-
Madem 2019 puanlıların dahil edileceği kesinleşti hakkanıyet adına umarım 3000 Guy gelır yoksa işler kötü
-
@monopolcü, içinde söyledi: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Madem 2019 puanlıların dahil edileceği kesinleşti hakkanıyet adına umarım 3000 Guy gelır yoksa işler kötü
-
@strtmn dostum ilan için umutlanmalımıyız :))
-
@Okahraman07 burada ne yazıyorsa o, bildiklerim
-gu bir yakınım ihtiyaç var, neden alınmadığını bilmiyorum dedi. Extra sayılır mı bilmiyorum:)) -
@strtmn o yakının kim cok mu üst düzey ;)))
-
@Okahraman07 "gu" bir yakınım.
GU=Gelir Uzmanı -
@botan01 aman demeyin hocam buralar reslist insan dolu.)
-
@cons3693 hocam guy alımıyla ilgili gelişme var mı?