Adalet Bakanlığı Cezaevi Müd.İdari Memur Alımı(300 kişi)
-
- BAŞVURU YERİ VE TARİHLERİ:
19.08.2019 tarihinde başlayıp 02.09.2019 tarihi mesai saati bitimine kadar Ağır Ceza Cumhuriyet Başsavcılıklarına bağlı bilgi işlem şube müdürlükleri, şeflikleri ve bürolarına bizzat yapılacak, posta yoluyla yapılan müracaatlar kesinlikle kabul edilmeyecektir.
-2018 p3 ten 300 kişi >>>1500 kişi mülakata (5 katı)
-a) Sözlü sınav;
- İlgilinin atanacağı kadronun gerektirdiği mesleki bilgi 40,
- Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi 20,
- Genel kültür 40,
puan olmak üzere toplam 100 puan üzerinden değerlendirilecektir. İlgilinin atanacağı kadronun gerektirdiği mesleki bilgi tespit edilirken; genel hukuk, infaz mevzuatı ve ceza infaz kurumu idaresine ilişkin konuların bir veya birkaçından soru sorulacaktır.
-4) NİHAİ BAŞARI LİSTESİ:
Nihai başarı listesi, adayların merkezi sınav, sözlü sınav ve mülakatta aldıkları puanların aritmetik ortalamasına göre belirlenerek sınavın bitimini takip eden on gün içerisinde www.cte.adalet.gov.tr adresinde ilân edilecektir.
Nihai başarı listesinde, puanların eşit olması halinde; sırasıyla merkezi sınav puanı, sözlü sınav puanı, mülakat puanı ve diploma notu yüksek olan aday sıralamada üstte yer alır.https:/ /memurunyeri.com/ilanlar/memur-ilanlari/19077-adalet-bakanligi-300-memur-alim-ilani-30-7-2019.html
-
- SÖZLÜ SINAV VE MÜLAKAT:
-Sözlü sınav ve mülakata, 2018 KPSS LİSANS sınavına katılıp KPSSP3 puan türünden 70 ve daha yukarı puan alan öğrenci adaylarından en yüksek puandan başlamak üzere Bakanlıkça belirlenen (300) kadro sayısının 5 katı (1500) idare memurluğu öğrenci adayı çağrılacaktır.
-Sözlü sınav ve mülakata girecek adayların isimleri, sınav yerleri ile sözlü sınav tarihleri Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü internet sitesinden (www.cte.adalet.gov.tr) bilahare ilân edilecektir. -
80 altına düşer mi
-
İlana meslek tanıtım bölümü de koymuşlar okuyunca bi hoşuma gitti başvurmayı düşünüyorum ama 80 puana düşer mi acabaayrıca ekimde askerlik var engel teşkil eder mi ki
-
güzel ilan meslek tanımı da güzel, 5 aylık eğitim de varmış. 4001 le alım olmuş bütün lisans mezunları başvuruyor bu durumda kaça düşer acaba ?
-
hocam cezaevlerinde çalışılıyor,çalışma şartlarını bilin öyle başvurun derim..
-
@hoffafd meslek tanıtım benimde hoşuma gitti. Kulağa güzel geliyor
-
@bucalı mahkum alımı değil sonuçta ceza evi yöneticisi alımı, ben şahsen diğer kurumlardan pek bir fark görmüyorum, belki -bayanlar çekimser olabilirler.
-
Cezaevinde idari memurların zamanla cezaevi müdürü konumuna gelme şansları yuksek.
-
@Okahraman07, içinde söyledi: Adalet Bakanlığı Cezaevi Müd.İdari Memur Alımı(300 kişi)
@hoffafd meslek tanıtım benimde hoşuma gitti. Kulağa güzel geliyor
meslek tanıtımı nerde acaba? ben bulamadım.
-
İlginç ama şu yoklukta denenecek türden bir ilan. Çalışma yeri ve koşulları açısından çoğu kişiye uymayabilir ama bir de buraya bakalım diyenler içinde bir fırsat olacaktır.
-
maaşları nekadar bunların acaba ??
-
@SR ilanda en altta form falan vardı onun altında meslek tanıtım diye yazı koymuşlar.
-
Tecrübeli olan var mı kaçla kapar sizce arkadaşlar