2019/3 Aralık YDS
-
Merhaba. 2019/3 Aralık YDS için online koç grubu ders düşünüyorum. Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşır mısınız?
-
@Blueberry koç grubu ile kastınız akın dil eğitim mi?
-
@kartel06 Hayır, kelime-okuma-çeviri açılımı. Temel seviye değil.
-
Ben de akın dil koç grubunu merak ediyorum giden var mı acaba ?Fiyatı çok fahiş geldi açıkçası 1450 tl geçen dönem fiyatı .bu fiyata değer mi ?Ben remzi hoca yla calistim ama değişiklik olsun istiyorum .Giden arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim
-
@ekeblad istediğiniz puanı alabildiniz mi?
-
sürekli belirli tarzda kelime ve kalıpları ezberletip YDS'den c ve üstü almayı odaklayan bir grup. YDS için iyi ama öğrendiğiniz her şey kısa sürede unutuluyor.
-
@evandro siz katıldınız mi hocam ?Yani ben kalıp ezberlemek istemiyorum .en son 67 aldım böyle bi kursa da para vermek istemem .zaten kalıp biliyorum
-
@Blueberry 67 aldım ben hedefim 80 di .önceden alınmış 72 puanim var .
-
@ekeblad Nasıl bir hazırlık yaptınız hocam? Sadece online ders mi aldınız?
-
@Blueberry ben remzi hoca yla çalıştım hep .Bu işi bilen birisi .gayet de memnundum ancak akın dil koç grubunu herkes çok övünce merak ettim .bol deneme çözüp eksiklerimi giderdim ancak yeterli olmadı .bol okuma kelime yapmak gerek .bir cümleyi çok iyi anlamak gerek
-
Ben de Aralık için düşünüyorum 75 puanım var fakat 80 için çabalayacagım puanı alalı da 1 yıl kadar oldu o zaman üzerine düşüp tekrar gitseydim belki alırdım ama kurs olmadan pek motive olamıyorum. Akına hem de moda dile gittim aklından aldıgım verim sıfırı tamamen ezberci. Kalıcı hiçbir şey yok. Ben de pek üzerine düşmedim öyle olunca ama moda dile gittim ve cok memnun kaldım. Simdi orada da okuma ceviri kelime grubuna katılmak istedim ama 2000 TL dediler cok fazla geldi bana. Bilemedim kendim mi calıssam napsam
-
Ben sahsen ezberden cok yapamadığım için akını begenmemıstim moda dil daha güzel mantığıyla anlattı ve daha anlamaya yönelik öylr yok anlamanıza gerek yok yok okumayın falan değil yani akın gibi. Herseyi mantığıyla anlattılar cok da güzel oldu ve ben kısa bir süre gittim 2 ay kadar Bi zaman vardı hatta 1 bucuk ay kadar ona ragmen cok begendim. Ama benim ezberim iyi öyle daha kolay derseniz akın da iyi tabi
-
@sbf13 ama akın da öyle bir reklam yapıyor ki sanki sürekli çeviri okuma yapıyorlar .yani sürekli bir instagramda kelime paylaşma ,okuma parçası paylaşma .ben de sandım sürekli bir okuma anlama var .yani buraya bakınca anladım ki kurs bana bi şey katmıcak ben de reading kitabı aldım .çevirileri de var .belki remzi hoca çeviri dersi alırım .
-
@ekeblad yok hiç de öyle degil sadece iyi reklam yapıyor bence. Tabi kötü degil ama benim mantığına ters. Oyunlarla İngilizce ögrenecek yaşı gectiğimizi düşünüyorum
-
arkadaşlar benim temelim sıfır c duzeyi lazım bna.benim için nasıl bir yol onerirsiniz.Aralık yada mart a kadar desek
-
@gulnaz hocam 0 dan kendinin öğrenmesi biraz zor .Bir dil öğrenmek çok kolay bir iş değil .yani kpss gibi 1 yıl çalışırım alırım zor .1 yıl çalışırsın sadece temelin oluşur .benim tavsiyem belli bir seviyeye kadar kursa gitmeniz
-
@sbf13 ben okuyup öğreten kurslardan yanayım.bir dil öğreniyorsan sadece puan için değil ,kullanmak için de öğrenmelisin .kalıp öğretmek ,papağan gibi ezberletmek ,zaten ingilizcesi iyi olan birinin puanını paylaşmak doğru değil .
-
@gulnaz bir de remzi hoca yı tavsiye ederim.başlangıç grupları var .onları araştırın
-
@ekeblad teşekkür ederim cvplariniz için.mumkunse hem konusabilmek hmde sınavı yapmak istiyorum.kursuda çalışır çalışmaz halledicem inş
-
Arkadaşlar 2020 Mart YDS için kurs süreci ne zaman başlar?Şu anki kurslar aralık icinmi hazırlıyorlar nasıl oluyor bilgi verirseniz sevinirim ona göre plan yapacağım.