29 Aralık 2018 Adli İdari Hakimlik Yeniden Değerlendirme
-
-
Başka bir ülkede olsa böyle bir durum nasıl bir yol izlenirdi merak ediyorum.
-
Şaşırtma konusunda sınır tanimayan güzel ülkem
-
Sessiz sakin ilanı bekliyoruz galiba hepimiz. Herhangi bir gelişmeden haberdar olan arkadaşımız varsa bizleri de bilgilendirirse seviniriz.
-
Herhangi bir grup felan kuruldu mu bilgisi olan var mı konuyla ilgili yardımcı olabilirseniz çok sevinirim forumda yeniyimde
-
Arkadaşlar yeniden değerlendirme mülakat ilanınız gelmiş, hayırlı olsun. Allah size ve bir sonraki sınava girecek tüm kardeşlerimize hakim/ savcı olmanızı nasıp etsin İnşAllah..
Acele edin zira 6-9 Eylül arası başvuru demişler aman kaçırmayın hemen yapın başvurunuzu..
http://pgm.adalet.gov.tr/duyuru/2019/eylül/ek_soru_iptal_mlkt.htm
Allah yardımcınız olsun..
Selametle..
-
Hayırlı sonuçlar alacağımız güzel bir süreç olur inşallah hepimiz için.
-
@Mehmetemir e devletten nereden basvuru yapiyoruz mulakata
-
@duvager https://www.turkiye.gov.tr/adalet-adli-yargi-hakim-ve-savci-adayligi-mulakat-basvurusu
Bu olması lazım hocam bir deneyin olacak mı?
-
@Mehmetemir teşekkürler
-
@duvager arkadaslar benim adresim degisecek bi hafta sonra suanki adresimi yazmak zorundayim gvs ye yeni adresim belli degil cunki sorun olur mu
-
@duvager hiçbir sorun olmaz hocam diye düşünüyorum. Zira zaten herkesin adresi Mernis sisteminde yer alıyor. Onlar için orası esastır diye düşünüyorum...
-
@Mehmetemir anladim cok teşekkürler
-
Hakimlik mulakati bekleyenler hakimlik sinavina basvurabilecek mi bilginiz var mi
-
@duvager evet başvurabilecek.
-
İnşallah süreç o vakte kadar çoktan neticelenmiş olur.
-
Mülakat tarihleri belli oldu herkesin hakkında hayırlısı olsun.yeniden degerlendirme sonucu idari yargı alanında mülakata katılmaya hak kazanan kaç kişiyiz
-
@halilibrahim67 adli yargıda ek mülakata kalanlar arasındayım. Söylentiye göre ek mülakata kalanların sayısı azmış. Nitekim mülakat günü de tek gün görünüyor.
-
@19122018 anladım hakkımızda hayırlısı olsun
-
Bu başlıkta neden hiç ses yok.benim merak ettiğim şeyleri merak eden yok mu benden başka.ek mülakatta alınacak kişi sayısı nasil bekirlenecek nasıl olacak bilgisi olan var mı