Türkiye İş Bankası Uzman Yardımcılığı 2019 Alım İlanı
-
Türkiye İş Bankası Uzman Yardımcısı alacak arkadaşlar, ilgililere duyrulur
Başvurular sürüyor,
Sınavı 19 Ekim'de.https://www.tercihiniyap.net/ilan/turkiye-is-bankasi-uzman-yardimciligi-alim-ilani-2019-h8395.html
-
85 toefl istiyorlar şaka gibi o düzeyde olacak olsam bankada ne işim var
-
Hahaha bu bankalarımız da ilahi yani. O da olsun ondan da koy derken bir bakmışsınız şu meşhur pilavcıya döndüler. Altı üstü uzman yardımcısı dil seviyesine bak. YDS de kabul etmiyor.
-
Dil seviyesini geçtim, kusura bakmasınlar ben Ösym ye para yetiştiremezken Toefl a 185 dolar (1000 lirayı aşıyor) veremem. Kimse veremez. Çok istiyorlarsa Toefl düzeyinde kendileri sınav yapsın.
-
nedir bu TOEFL ısrarı? İş bankası yds falan dinlemiyor.
-
@evandro YDS yerine toefl istemeleri çok mantıklı YDS bilmek demek İngilizce bilmek demek değil bence hocam toefl da konuşma vs hersey var bu arada emin olun toefldan 85 vs alan çok kimse var yani o kadrolar her turlu doluyor
-
@ryan ama emin olun toefl daha kolay .yds de o kadar cümleyi okumaktan beyin kalmıyor evet toefl da hepsi soruluyor ama orta düzey
-
@ekeblad TOEFL bence de daha kolay. Daha az kelime bilerek daha fazla puan alabilmek mümkün ancak sorun parasal. TOEFL giriş ücreti çok yüksek.
-
@evandro iyi de her sınav için ayrı ayrı mı sınava gireceğiz yani.biri 3 yıl içinde yds der biri 1 yıl içinde yds.diğeri toefl der başkası sınavı ben yapıcam der .yani makine değiliz ki hepsinin sınavına girip puan alalım ki tek ingilizce bilgisiyle bu sınavlar geçilemez .her birine ayrı ayrı çalışmak gerekiyor . ingilizceden puan alıyorsun kpss yok .hadi kpss çalış.kpss den 88 alıyosun ilanda diyor ki son 1 yılda 2 yılda yds den 70 almış olmak.bu sefer süresi tutmuyor .birini alırken diğeri eksik kalıyor .ikisi aynı anda asla gitmiyor .aynı anda götürsen yds en 60 kpss den 80 alıyorsun .hiç bir işe yaramıyor .
paraları ayrı dert zaten toefl ,e yds,kitap parası ,online kurs ,deneme sınavı bitmiyor bitmiyor . -
insan kaynaklari mulakatina gírecegim tavsiye var mi maaslar nasil bir de