Konsensus çıkmış sorular kitabi hakkında
-
Merhabalar, öncelikle sinava girecek tum arkadaşlara başarilar dilerim. Aramizda onceki yillardan sinava girenler de olduğu için küçük bir umutla sormak istedim. Kiminle konussam konsensus çıkmış cozmeden sınava girmeyin diyor.Faydali olacağı mutlak fakat fiyatlari çok fazla.Meslek sahibi olmayan bizler icin konu anlatimlilardan sonra bir de onu almak çok zor. Acaba ikinci el, eski basimda olsa daha iyi bir fiyata satabilecek bir arkadaşımız var mıdır buralarda?
-
@birkisi hayırlı günler hocam..
Evet çok faydalı alanında belki de en iyi kitap ama onu çözmeden de kazanabilirsiniz sınavı hocam. Ben hiç çözmedim onu. Ben de fiyat konusundan normal soru bankalarının iki katı fiyat olduğundan dolayı onu almak yerine Monopol almıştım ve özel hukuk kısmı biraz aşırı ayrıntı olsa da kamu hukuku kısmı gerçekten çok güzel. Size de tavsiye ederim ancak yeni bir soru bankası çıkmış MÜESSİR diye bu ara baya popüler. Fiyat olarak da çok makul olup yazar kadrosu da gerçekten çok iyi. En başta matrah yazarı Sertkan hoca var. Ben de olsam müessir alırdım bu sene için. Size tavsiyem bu müessir kitabını incelemenizdir.Selametle...
-
@Mehmetemir çok teşekkür ederim tavsiyeniz için. Ayrıca bunun dışında bu ortamda ki herkese karşı tavrınız güzel dualariniz için de Allah razı olsun. Rabbim diğer kardeşleriniz için düşündüğünüz güzel şeylerin kat kat fazlasini size nasip eylesin.
-
@birkisi estağfurullah hocam biz hiçbir şey yapmadık. Kardeşlik görevimiz bu. Ben hep derim İnşAllah ne zaman hepimiz kazanır isek o zaman hepimiz mutlu oluruz...
Bu forumda çok değerli kardeşlerimiz var. Hepsi de birbirinden daha değerli.
Birbirimize çok dua edelim çünkü kardeşlik görevimiz budur. Milletler topla tüfekle yıkılmaz, yıkılamazlar milletler ancak aralarındaki kardeşlik bağı kalkıp herbiri kendi havasına suyuna düşünce yıkılır gider. Bir olmazsak yıkılır gideriz...
Allah bu vatana hakim ve savcı olmak için gecesini gündüzüne katan kardeşlerimin emeğinin karşılığını hayırlısı ile versin inşAllah..
Dualar tüm kardeşlerimiz için..
Hayırlı Cumalar..
-
@birkisi Merhaba. En geç önümüzdeki hafta SGK Denetmenliğin açıklanması söylemi gündemde. Eğer sonuç benim adıma olumlu olursa size ücretsiz şekilde kitabı gönderebilirim. Hatta ihtiyacınız olan başka derslerin kitapları varsa onlardan da. Iyi çalışmalar dilerim.
-
@ekstrafiskal Çok çok teşekkür ederim. Rabbim hayırlısiyla olumlu sonuca ulaştırsın
Hayırlı Cumalar -
Arkadaşlar KPSS kurum sınavları konsensus ile Adli-idari hakimlik konsensus kitabı arasına çok fark var mı
-
@sgkemekcisi vergi ve medeni usul soruları yok sadece geri kalan herşey aynı
-
@sgkemekcisi sadece tvs vuk ve hmk var ekstra olarak kpss konsensüs ile adlı idari konsensüs arasında hocam geri kalan nokta virgül aynı
-
Teşekkür ederim arkadaşlar yeni kitap almayayım o zaman vuk hmk kanundan bakmayı düşünüyorum zaten