2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Aslan-Reyiz gönderdim ben
-
@Aslan-Reyiz 3 adet de ben gönderdim
-
Az gezmedik bu başlıklarda. Tam 4 sene..
Kurum içinde hizmetli sınıfında olup verginin ne olduğunu dahi bilmeyen, işi gücü dedikodu yapıp sabahtan akşama kadar danışmada telefonundan yüksek ses müzik açan kişiler kurum içi sınavı ile gelir uzmanı (!) Olacaklar ya.. yanıyorum da sizin bizim emeklerimize umutlarimiza hayallerimize yanıyorum.
Biz kurtardık sıra sizde inşallah..
Allah yardımcınız olsun arkadaşlar. Biran evvel gelin.. -
@davetsiz bizim için "salaklar birde bir sürü tweet atıyorlar" felan diyorlar mi ? Şaşırmam.
-
@davetsiz 30 haziranda bir yazdın bir daha yazdın, entry-nick uyumu diyelim tamam Hocam sen atandın. Darısı bize. Şakası bir yana Allah razı olsun kendi payıma.
-
CHP İzmir mv Mehmet Ali Çelebi kendisi orman yangınında yangına gitmeyen uçaklardan tutun tank palet fabrikası güvenlik korucuları sorunu astsubaylar sorunu konusunda meclise araştırma önergesi sunmuş kuleli askeri lisesi mezunu balyozdan dolayı mahkemeye çıkmış subay. Acaba ona da mı sorunlarımızı anlatsak? ınstagram hesabi tegmencelebi ben 2 3 cümlelik durumu anlatmaya çalıştım
-
Akşam TWİTTERDAYIZ!
ETKİNLİK DUYURUSU
Bu akşam saat 20:00 da GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI ile ilgili etkinlik yapılacaktır. Bizim etiketleyeceğimiz kişileri HERKESİN etiketlemesini rica ediyoruz. Amacimiz tt listesine girmek değil sesimizi etiketleyecegimiz kişilere duyurmaktır.
-
@hayırlısı035 tag nedir
-
@j-a-schumpeter #MaliyedenİİBFye3000GUY
-
Etkinliğe gelin arkadaşlar gündemdeyiz
-
Arakdaşlar toplu bir cimer etkinliği yapsak toplu mesaja tutsak cimeri ne dersiniz
-
Sayfa en sonunda, kurum içi ilanı ile calkalanip son bulacak galiba keşke biraz ölmesek.
-
Bu başlık 2020 olarak yenilenmelidir miyadını çoktan doldurmuştur beyler. 3 ay önce linç yedim ben şimdi soruyorum nerede hani kpss öncesi guy ilanı yok eylüldü yok ekimdi hani yani. Bende vmy, guy, dguy bekleyen bir arkadaşınızım düşünürseniz aradan askerliğinizi çıkarın kpss öncesine kadar kafanız rahat olsun benden söylemesi. Allaha emanet olun
-
@Adam-Keeynes askerliğini çıkaranlar için kalsın bari 3 ay
-
bu kadar uzun zmn bekliyoruz,, bir de az ilan gelmesi var ,,mulakattan elenmek ve bir o kdar daha diger ilan icin beklemek var.. bunlari dusununce keske hic a grubuna baslamasaydim diyorum..geçen yillarimiz gencligimiz de cabası neredeyse 3 yil olacak atanma surecimiz o da eger ilk mulakat olumlu olursa...
-
Bu nasıl iştir ya bu sektöre keşke hiç bulaşmasaydım
-
Gerçekten bu a kadroya girince insan içinden çıkamıyor bı turlu başka şeylere yonelse yine buralarda kalıyor aklı . Allah sabır versin gelen guy ilanı bile gelmez oldu maalesef ki...
-
Ya başka birseye yönelsem burası çöp olacak diye hiçbiryere yonelemiyorumda
-
twitter'da gündem dahi olamıyoruz, ty yüzbinlerce defa görüntüleniyor ama bir organize etkinlik dahi yapılamıyor. meclise gidebilecek 5-10 kişi bile de mi toplanamıyor? öğretmen sağlıkçılara 20 binşer(Allah daha da artırsın) atama yapılırken kimse ekonomiyi bahane göstermesin. sesimiz, arkamız olmadığı, etkinlik yapamadığımız için resmen umursanmıyoruz. bunu değiştirmek gerek.
-
@patakute kitlesel duruş eleştirisi ile bitiyor, tüm etkinliklerimiz. Artık insafa kaldık galiba gerçekten üstad paretonun ifadesiyle... İnsaf ; acımaya , vicdana veya mantığa dayanan adalet. Diyor tdk...