TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları

KPSS A
    2019 sgk promosyon denetmen
    509
    8744
    1259629
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • L
      Lionsa Son düzenleyen: Lionsa

Bugün açıklanmazsa, kimse boşuna daha fazla duyum paylaşmasın! sgk mülakat sayfaları 3 promosyondur sıklıkla takip ettiğim sayfalardır. İlk defa bu kadar kesin duyumları bu promosyon döneminde gördüm. Belki de bugüne yetişmedi pazartesi açıklayacaklar ama bunun bile duyumunu paylaşmayın. paylaşana da itibar etmeyin. duygularınıza işkence etmeyin. bugün açıklanmazsa, böyle bir mülakata hiç girmemiş gibi yaşamaya devam edin. bir gün açıklanırsa açıp bakarsınız.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 13
      • M
        modigliani 0 Son düzenleyen:

Yok mu bugün bir duyum, duyuma bile açız

insanlar tercihlerinden ibarettir.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • M
          modigliani 0 @Lionsa Son düzenleyen:

@Lionsa Kesinlikle bugüne ait duyum yoksa kimse başka tarih yazmasın

insanlar tercihlerinden ibarettir.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • B
            Buişbugünbitecek @redcrossbjk Son düzenleyen:

@redcrossbjk Bugün bu iş bitecek...

R B 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • R
              redcrossbjk @Buişbugünbitecek Son düzenleyen:

@Buişbugünbitecek şu an sana inanmaya çok ihtiyacım var ama 1 saat önce üye olup ilk iletin bu olunca temkinli davranıyorum. Umarım bugün bu iş biter.

• B
                bcbc3434 @Buişbugünbitecek Son düzenleyen:

@Buişbugünbitecek duyum mu tahmin mi

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • B
                  Buişbugünbitecek @bcbc3434 Son düzenleyen:

@bcbc3434 uche hocamın yazdığına göre ve genelde bu tür sonuçların cuma günleri olduğunu göz önünde bulundurarak sadece tahmin hocam

U 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • M
                    muratttttt Son düzenleyen:

Sınav hizmetleri de basın ve halkla ilişkiler de açmıyor telefonu

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • R
                      redcrossbjk @muratttttt Son düzenleyen:

@muratttttt Sabah sabah başımız şişmesin diye bakmıyorlardır kardeşim 🙂 şu an kahve keyfi bile olabilir 🙂

• H
                        heycorc404 Son düzenleyen:

Kurumu aradım sağolsunlar yine anlayışla dinleyip yardımcı olmaya çalıştılar ve Herhangi bi gelişme olmadığını söylediler.

• U
                          uche Yasaklı @Buişbugünbitecek Son düzenleyen:

Değerli dostlarım yazmama hususunda kendi kendime söz vermiştim. Fakat burda bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlarım olduğunu özelden gelen mesajlarda birkez daha anladım. Görev icabı gelmiş olduğum izmir sgm'de daire başkanlarından bir üstadımızla karşılaştım. İsim verip onu da zan altında bırakmak istemiyorum. Kendileri bizzat yanımda görüştüğü dostuyla olan telefon görüşmesinde, listenin kurumda olduğunu ve kimin kazanıp kazanmadığının belli olduğunu söyledi. İzmirde bir arkadasımızın referansı arayıp hayırlı olsun dahi demiş. Bugün açıklanır mı bilmiyorum. Sınav hizmetlerindeki memur arkadaşımızı bizzat arayıp listenin henüz gelmediğini ama bugün bir hareketlilik olduğunu iletti.
                          Bu süreçte elimden geldiği kadar sizlere ne duyduysam ne biliyorsam aktarmaya çalıştım değerli dostlarım. Tek diyebileceğim liste net bir şekilde belli. Bakan imzalamadı, başkan tatildeymiş, başkanın canın istemiyormuş, başkan imzalamıyormuş, söyle duyum aldım böyle duyum aldım dıyen arkadaşlarıma itibar etmemeniz. Kurum başkanımız bugün yerindeymiş danışmanları öyle iletti. bazı prosedürlerin olmaması için en ufak bir sebep bulunmuyor.
                          Haklı davanızda hepinize Allahtan sabır vermesini temenni ediyor, hayırlı cumalar diliyorum...

H R U sansebastianozn M 10 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 35
                          • H
                            heycorc404 @uche Son düzenleyen:

@uche teşekkür ederiz hocam, inşallah bugün biter süreç

• R
                              redcrossbjk @uche Son düzenleyen:

@uche Teşekkür ederiz bilgiler için. Sadece şunu demek istiyorum, milletin referansı arayıp çoktan tebriklerini bile iletmiş bizde bir grup insan bilgi alabilmek için çırpınıp duruyoruz. Söyleyeceklerim bu kadar. Hayırlı Cumalar

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                              • U
                                uche Yasaklı @uche Son düzenleyen:

@redcrossbjk dostum söylediklerinizde haklısınız. Ama bazı gerçeklerin ne yazık ki hepimiz farkındayız.. Bu denli tebrik durumlarına döndüyse olay gerek 7. Promosyonda gerek 8. Promosyonda gerekse de 9. Promosyonda süreçlerin açıklanmasına ramak kaldığı anlamına geliyordu. Sizler içinde çok çok az bir süre kaldığını söyleyebilirim. İnşallah hak edenin kazandığı bir liste karşımızda olur.

R K calfagri 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • A
                                  Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@uche Son dönemdeki gayretiniz takdire şayan.Teşekkür ederiz üstad.

U 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                  • sansebastianozn
                                    sansebastianozn @uche Son düzenleyen:

@uche Teşekkür ederiz sağolun herşey için

Forumer~91nozn09

• R
                                      redcrossbjk @uche Son düzenleyen:

@uche Hocam çabalarınız için gerçekten teşekkür ederim. Son zamanlarda bizler için gayret gösterdiniz. Bunun için teşekkürler az kalır fakat hak edenin değil referansı sağlam ve güçlü olanın kazandığı gerçekten ihtiyaç sahiplerinin kazanamadığı bir süreçte hak edenden bahsetmek güç. Dedim ya günlerdir burada birbirini yiyen tartışan insanlar ufacık bir bilgi alabilmek için, olumsuz duyumlar geldiğinde çıldırıp kime saldıracağını bilemeyen insanlarla dolu. Hep dedik ya tuzu kuru olan burada bilgi almak için çabalamaz. Neyse hocam yine dilin kemiği yok. Teşekkür ederiz

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                      • K
                                        kandirafilozofu Yasaklı @uche Son düzenleyen:

@uche hayirlisi olsun insallah ustad verdigin emek icin tesekkurler

• M
                                          michaelcorleone @uche Son düzenleyen:

Ülke bu referans torpil kayırma işleri yüzünden çöküşe geçti. Artık hak hukuk yok. Hobbes'un doğa durumunda yaşıyoruz.

U 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • U
                                            uche Yasaklı @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@Aslan-Reyiz dostum önemli olan gönüller bir olsun. Sizler psikolojinizi bozmadan bu süreci atlatın. Kazanamayan arkadaşlar içinde inanın dünyanın sonu değil. Bu süreci çabuk atlatıp önünüzdeki sınavlara hazırlanın..

• 1
                                            • 2
                                            • 218
                                            • 219
                                            • 220
                                            • 221
                                            • 222
                                            • 437
                                            • 438
                                            • 220 / 438
                                            • İlk ileti