2019 Akbank Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı
-
AKBANK MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI ALIM İLANI
SON BAŞVURU TARİHİ: 25 Ekim 2019 Cuma günü
EĞİTİM DURUMU: İİBF Mezunu
ASKERLİK DURUMU: Erkek adaylar için askerlik görevini fiilen yapmış, en az 1 yıl tecil ettirmiş ya da 30.11.2019 tarihinde terhis olacak durumda olmak,
YABANCI DİL: Mülakat tarihinden geriye doğru son iki yıl içerisinde TOEFL sınavından en az 75 (IBT) puan almış olmak ve bunu belgelemek, (Dil belgesinin mülakat sürecinde ibraz edilmesi beklenmektedir.)
NOT-1: Banka kendi yabancı dil sınavı yapmayacaktır.
NOT-2: Daha önce Müfettiş Yardımcılığı Sınavı başta olmak üzere Akbank’ın sınavlarından birine katılmış olup, görüşme aşamasında başarısız sayılanlar başvuramıyor.BAŞVURU İÇİN LİNK:
https:/ /www.kariyer.net/is-ilani/akbank-t-a-s-mufettis-yardimcisi-2019-2383847
-
Arkadaslar ilgilenen yok mu bu ilanla... Gecen seneki ilanda sınav oldugundan bahsediliyordu, şimdi öyle bir ibare yok. Sadece sözlü mü olacak acaba
-
@ank3435 Genel yetenek sınavının olacağı belirtilmişti akbank.kariyerdeki ilanda sadece sözlü olacağını sanmıyorum.
-
Geri dönüş alan oldu mu? Basvuru biteli 1 hafta oluyor
-
@ank3435 ben arandım bu sabah başka aranan var mı?
-
@kcrh sabah sınavdaydım ben telefonum kapalıydı sınava tarihi hakkında bilgi verildi mi acaba
-
@ank3435 17 kasim saat 12-16 arasi online olarak olacakmis.
-
Online sınavdan sonra herhangi bir haber alan var mı? Olumlu veya olumsuz?
-
Online sınava girdikten sonra hiç bir gelişme olmadı.
-
Ben az önce arandım arkadaşlar görüşme ve envanter ile ilgili bilgi verildi.
-
@ksksksks bende de hiçbir gelişme yok henuz umarım aranırız
-
@gençler23 Ne zaman olcakmış mülakat ?
-
@gzdtsn bende henüz aranmadim.
-
Başka geri dönüş alan oldu mu ?
-
@ksksksks maalesef hayır, sanırım süreç bitmiştir artık
-
Grup mülakatı mı bireysel görüşme mi bu telefonda bahsettikleri
-
Görüşmeye giden arkadaşlar varsa genel bir bilgi verebilir misiniz görüşmeyle ilgili mesleki bilgi gerektiren sorular mı soruluyor yoksa daha çok CV üzerinden mi gidiliyor
-
Görüşmeye giden arkadaş oldu mu?
-
Mülakata giren arkadaş var mı? Ortamın ve bizi neler beklediğini söyleyebilecek.
-
@mojo kardeşim böyle forumlarda mülakatlar tamamlanmadan böyle bir talepte bulunulmaz hakkaniyet diye bir şey var ben dün girdim sen de girince görürsün nasıl bir ortam, sürpriz olsun.