2019 Ziraat Bankası Müfettiş Yard İlanı
-
Benim hatırladığım cevaplar, burdur dalda, ziraat 2009, kış olimpiyatı pekin, en çok daralan alan imalat, merkez bankası zorunlu rezervi mevduat olanı yaptım, kişi başına en çok mevduat Sinop yaptım ama istanbul muş galiba, 2019/2.çeytek en çok daralan hane halkı tüketimi yaptım, Türkçe açıklayıcı betimleyici yaptım, yakın anlamlı deyim I-III yaptım, anlamlı cümle sıralanış baştan 3.yü III. yaptım, anlamı bozan cümle III-V yer değişik olan yaptım, matematik de 27 vardı, 750 vardı, bir şekil sorusu vardı aslan lı bişey onu yıldız - ? - şeklinde olanı yaptım, 350 vardı
-
Gkgy cok zorladı, belirleyici olan o kısımdı maalesef döküldüm..
-
Bugün girdiğim Sınav Hakkında Görüşlerim
Genel Kültür - Genel Yetenek : 40 soruyu tamamlamak yaklaşık 1 saat 15 dakikamı aldı. Bu bölüm beklediğimden de zordu. Genel kültür sorularının neredeyse tamamının Ziraat Bankası ile ilgili olması gerçekten ters köşe oldu şahsım adıma.
İngilizce : Sınav içerisinde beklediğimden daha kolay geldi. Seçilen paragraf konularının gündelik hayata yakın olması bir nebze işi kolaylaştırdırdı.
Ortak Alan ( Mühendis) : Açıkçası en fazla ters köşe olduğum bölüm burasıydı. Bekledğim konulardan tam olarak soru gelmedi. Bu nedenle hayal kırıklığı oldu
Uzmanlık Alanı : Açıkcası soruları tam okuyamadan cevaplamak zorunda kaldım. Hiç bir fikrim yok. -
Gk gy barajından korkup başvurmamıştım. Korktuğum kadar varmış heralde.
-
Gk gy cok bilgi istiyordu. hele mantik sorulari bir kere cok zaman aliyor. ingilizceyi hizlica goz gezdirio gectikten sonra alan yapmaya basladim ama sorular dusundurucuydu. zaman cok kisitliydi gercekten.
-
Arkadaşlar önceki alımlarda yazılı sınav ne kadar sürede açıklanmış bilgisi olan varmı ?
-
@amaan uzman yardımcılığı 11 ağustosta yapılıp 17 Eylül gibi açıklanmıştı sanırım ama araya tatiller girmişti, yani 1 aya açıklanır gibi, şu sınavdan umutlu olan var mı? Süre ciddi anlamda sıkıntıydı ben alım sayısı kadar bile tüm barajları geçen olacağını inanmıyorum
-
@ekonomistik ben de yetiştiremedim hocam umarım süre olayına bi çözüm bulunur
-
@amaan selamlar ben de bilgisayar muh.den girdim sinav sorularini acikliyorlar mi bi bilginiz var midir
-
@ekonomistik selamlar turkcede aciklayici-betimleyici den eminmisin? bende betimleyici oykuleyici yaptim ama.Bir de turkcede es anlamli ikilemelerden dogru olan hangisidir bilen var midir acaba?
-
@gncyadgzl ben de açıklayıcı betimleyici yaptım o soruyu eş anlamlılarda da akıl fikir ile doğru dürüst arasında kalmıştım muhtemelen çoğu kişide öyle olmuştur doğru dürüst dedim ama
-
@nrpsmf anladim sagolun ben internetten baktim akil fikir de dogru dürüst te yakin anlamli ikileme diyor ben de akil fikir yapmistim
-
Arkadaşlar alan sorularından hatırladıklarınız varsa onları da paylaşır mısınız
-
Gkgy %70 barajı için çok zordu. Sanırım hayatımda ilk kez gkgy barajına takılacağım..
-
@avukatıyımm arz esneklikleri eşit. Laffer eğrisi. 2 aydan fazla geçimini sağlayacak yiyecek içecek haczetme olayı. Adi ortaklık. Taksir. Şimdilik aklıma gelenler
-
@gncyadgzl eğri büğrü yaptım ben yakın anlamlıya
-
@ekonomistik ite kaka vardı. İtmek ve kakmak eşanlamlı
-
@nrpsmf itmek ve kakmak eş anlamlı(ite kaka)
-
@insallaholacak babalık davası sorusu vardı hangisi karine oluşturur diye, iş hukukunda arabulucuya başvurma süresi ve dava açma süresi , günlük emzirme süresi 1.5 saat, kaç aylık iş sözleşmesibin yazılı yapılması gerekir, evlenmenin iptali dava süresi, itirazın iptali davası açma süresi, taşınır taşınmaz satım süresi, çekin ibraz süresi, cevabi meşru savunma olan bi soru vardı, harb sorusu vardı benim de aklıma gelenler bunlar cevaplarından emin olduklarınız varsa belirtirseniz sevinirim:)
-
@avukatıyımm, içinde söyledi: 2019 Ziraat Bankası Müfettiş Yard İlanı
@insallaholacak babalık davası sorusu vardı hangisi karine oluşturur diye, iş hukukunda arabulucuya başvurma süresi ve dava açma süresi , günlük emzirme süresi 1.5 saat, kaç aylık iş sözleşmesibin yazılı yapılması gerekir, evlenmenin iptali dava süresi, itirazın iptali davası açma süresi, taşınır taşınmaz satım süresi, çekin ibraz süresi, cevabi meşru savunma olan bi soru vardı, harb sorusu vardı benim de aklıma gelenler bunlar cevaplarından emin olduklarınız varsa belirtirseniz sevinirim:)
Hocam sorular farklı mıydı ya ben bunları hiç hatırlamıyorum