Ziraat Bankası alım yapacak mı?
-
Arkadaşlar Halkbank alımlarından sonra sizce Ziraat Bankası alım yapacak mı? Bir duyumu,bilgisi olan arkadaş var mı?
-
Ziraat bankasi icin ohal kalksin oyle alim yapilcak lafini duydum. En yuksekten .
-
Lütfen olsun, zaten bu sene devlet bankaları çift yıllardakine göre çok az alım yaptı. Ziraat hiç yapmadı atılan uzman yardımcıları olmuş diye okudum. İnş ihtiyaç + atılanlar yerine güzel bi alım yapar ziraat bankası.
-
Insallah ziraat bari alım yapar.ne sanssiz kismetsiz bir yila denk geldik ya
-
Halkbank servis görevlisi alacakmo?
-
@keynezyenciii o iş gecti dostum.mulakattan elenenleri aliyorlar suan zaten
-
Arkadaşlar Ziraat Katılım geçen sene Mayıs ayında kazanan servis görevlilerinin 150 kadarlık kısmını daha çağırmadı. Ziraatte bu dönem beklemede. Ancak KPSS sonrası birşeyler çıkabilir öncesinde pek beklentiye girmeyin.
-
@Bireysel-başvuru o Ziraat Katılım ayrı banka. Ziraat Bankası iki üç senede bir uzman, müfettiş alıyor. biz onu bekliyoruz hocam
-
@meltem_90 ayrı olduğunu biliyorum. Karşılaştırma amaçlı söyledim. İnşallah gelir.
-
@Bireysel-başvuru anladım hocam inşallah..
-
Yok mu duyumu olan? Ohal bu hafta bitiyor. Eğer uzatılmazsa yakın zamanda sınav açılır mı?
-
Uzatilacak diye aciklama vardi.
-
@gariban-guy ne zaman olacak sınav bi bilginiz var mı
-
Ben bilmiyorum ama son alımı 2015'te yaptı. 2 yılda ihtiyacı birikmiş olabilir.
-
@gariban-guy hocam benim ki tahmin sadece yuzde 90 ağustosta uzmanlık müfettişlik alımı bekliyorum normalde halkbank ziraat kardeştir sınavları parelel olur nisan veya ağustosta verirler ama halkbank in genel müdürlüğü istanbula taşındığı için bu sene yüklü alıma geçeceği geçen seneden belliydi bide katılım açamayınca çünkü geçen sene müfettişlik mülakatında elenen hepimizi çağırdılar ama hem istanbul hem de sgk mülakatları vardı o ara ondan çoğumuz gitmeyince yani yüklü alımın sinyalini halkbank o zaman vermişti ziraat a gelince ben ağustosta normal alımı kadar uzm müfettiş alimi bekliyorum normal alim demenin nedeni katılım açtıkları için eksiklerini çalışanlar arası aktararak yaptıklarını düşünüyorum en azından vakifbankta öyle yaptıklarını duydum bir kaç arkadastan arkadaştan ama kasım gibi yüklü bir servis görevlisi alımı bekliyorum ziraattan ama benimkisi sadece tahmin duyum derseniz onu en iyi genel müdürlükte çalışan arkadaşlar bilir..
-
@Nameless ohal bitince alım yapılacakmış. Şöyle iyi bir uzman müfettiş iç kontrolörlük alımı olsa iyi olur. Son alım 2015'te oldu çünkü. Bu kadar çok şubesi, müdürlüğü olan bankanın mutlaka ciddi ihtiyaçları olacaktır.
-
@gariban-guy ihtiyaç olduğuna eminim evet uzun süredir alim yapmıyor ziraat ama ben süreci banka olayında ohal e çok bağlamıyorum açıkçası halkbank vakıfbank baya alıma çıktı etkilesiydi süreç onlarda ilana çıkmazlardı tek etkilediği personel ihtiyacını artırmıştır ama alim tarihini etkiledigini düşünmüyorum bankacılıkta dediğim gibi ben ağustosta normal bir alim uzmanlık mufttslk bekliyorum ama kasim gibi yüklü bir servis görevlisi alımı da olma ihtimali yüksek bakıyorum hayırlısı insallah ben yanılırım en kısa zamanda yüklü bir alim gelir çünkü hepimizin ihtiyacı var gercekten
-
@Nameless ohal durumu doğruysa 3 ay daha ilan Yok demektir
-
@gariban-guy hocam yanlışım varsa kusura bakmayın tamamen benim fikrim bu sene ohal sürecinde a kadro için çoğu bakanlık çıktı ilana sıkıntı az alıma çıktılar çoğu kurum ohal de cikti da bi tek ziraat mi ohal in bitmesini bekliyor ha derseniz yüklü alıma çıkacak ondan ohal ı bekliyor yine de o zmn halkbank o kadar çok bddk normalin 2 katından fazla nasıl alıma çıktı diye dusunurum...sanirim sizin duyum bilginiz var ohal in bitmesini bekliyorlar diyorsunuz hayırlısı ne diyim insallah en kısa zamanda gelir alımlar..
-
@Nameless daha önce başka bir başlıkta konuşuldu. Üst düzey birileri ohal bitince alıma çıkılacak demiş. O duyum paylaşıldı. Oradan aklımda kaldı.