2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
Beni yanlış anlamayın başvuru yapacağımdan falan da değil he bugüne kadar destek vermeyenler, etkinlik diye sadece guy guy diyenler bugün bekleyin başvuru yapmayın diyor.. Ya günlerdir aklınız nerdeydi acaba? Twitterda sgk bekleyenler için etkinlik yapalım diyorlar hem de taga 1 kez olsun yazmayanlar.. Diyecek bir şey bulamadım. Kendi menfaatimiz olmazsa etliye sütlüye kimse karışmıyor ne yazık ki. Son güne kadar bende beklerim yine de bencillik yapmayacağım
-
@redcrossbjk öyle haklısınız ki fakat şimdi kendilerini de desteğe beklyoruz. Herkes elini taşın altına koymalı. Ben yine de cidden kimsenin hakkına girmemek adına son güne kdr beklerim. Sgk olumsuz olursa zaten basvuracagım. Ama şimdi herkesin elini taşın altına koyma zamanı geldi.
-
@newworldorder hocam bende beklerim onda problem yok ama ucu kendilerine dokunmadan önce neden destek yoktu? Ben buna kızıyorum hocam sgk olsa zaten kpss sınav falan komple bitirecem de sonuç alamadık bi türlü
-
85.89 la ben de başvurmayacağım son 45 kişilik alımda 220 kişi başvurduğu halde para yatırmadı.Duyarlı olalım.Ayrıca etkinliğe katılımı artırabiliriz bu sayede.Etkinliğe katılmayanlar da katılabilir artık
-
@redcrossbjk hocam bu düşünce tarzı ile çözüm bulamayız herkes bazı bazı bu hataya düşmüştür. Şu an dayanışma zamanı.
-
@aroma hocam beni yanlış anlıyorsunuz. Ben 5 yıldır bu işin içindeyim zaten. Kırıldığım mevzu şudur; 80 kusur gündür bi tag yapmışız ara ara yazıyoruz senden benden başka kim yazıyor? KİMSE. Bugün ilk göç gelince duyar kasıyoruz. Başvurmayacağım zaten son güne kadar ama bu dayanışma ucu bize de dokunmadan olmalı. A grubu zaten nankör bir alan başvurmam diyenler, hâli hazırda işi olanlar bile başvuru yapıyor. Kırıkkalede guy olan ankara guya başvuruyor mesala. Anlayış ve dayanışma olacaksa bu her zaman olmalı. Ben buna kızdım yoksa inan kimsenin ekmeği ile oynama gibi düşüncem yok. Bugüne kadar destek vermeyen arkadaşlar bi anda yardımcı olalım diyor. Benim Kızdığım mevzu sadece budur
-
@redcrossbjk hocam sizi çok iyi anlıyorum aksine yanlış anlamdim ve haklısınız ancak şu an biz çözüm odaklı olup herkes için evett belki destek sunmayan için de olsa bunu yapmaliyiz ..Iyi niyetinizi sorgulamadim.
-
Arkadaşlar saat belirleyelim twitter etkinliği için kurum /bakanlık bizi duymamakta ısrarcı biz de aksine göze sokmaliyiz.
-
ne güzel herkes bir anda çok hassas ve duyarlı olmuş.
Çok güzel bir söz geldi aklıma okuyunca "men dakka dukka"
herkese de iyi şanslar. -
@heycorc404 katılıyorum. Değişik bir kafa yaşıyorlar. P21 90 puanla son güne kadar bekleyecem. İnşallah açıklanır da herşey açıklığa kavuşur başkalarının önü açılır
-
@aroma etkinliği akşam yapmak daha iyi gibi. Gündüz katılım çok az oluyor. Hergün Saat 20.00'den itibaren düzenli olarak twit atmalıyız bnce. İl göç baslıgında da saati kararlaştırıp yazalım.
-
@redcrossbjk, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@aroma hocam beni yanlış anlıyorsunuz. Ben 5 yıldır bu işin içindeyim zaten. Kırıldığım mevzu şudur; 80 kusur gündür bi tag yapmışız ara ara yazıyoruz senden benden başka kim yazıyor? KİMSE. Bugün ilk göç gelince duyar kasıyoruz. Başvurmayacağım zaten son güne kadar ama bu dayanışma ucu bize de dokunmadan olmalı. A grubu zaten nankör bir alan başvurmam diyenler, hâli hazırda işi olanlar bile başvuru yapıyor. Kırıkkalede guy olan ankara guya başvuruyor mesala. Anlayış ve dayanışma olacaksa bu her zaman olmalı. Ben buna kızdım yoksa inan kimsenin ekmeği ile oynama gibi düşüncem yok. Bugüne kadar destek vermeyen arkadaşlar bi anda yardımcı olalım diyor. Benim Kızdığım mevzu sadece budur
-
@newworldorder aynen hocam saat 20 :00 fena değil bence de.Il göç sayfasına da yazıyorum şimdi .
-
Arkadaşlar gündüz mesai sırasında farkedilip konuşulması daha iyi olmaz Mı akşam evde gören sabah işe gidince unutur kurumda konuşulmaz konu
-
@heycorc404 gündüz katılım cok az oluyor hocam sabah görürler zaten sıkıntı olmaz cok fazla bildirim gideceği için unutmalarına imkan olmaz bnce:)
-
@newworldorder size ozelden yazamadım hocam dönüş yaprsaniz !
-
Saat 20 de eğer uygunsa şu metni tweet atalım
***Sayın Başkan'ım @msbagli, 10.promosyon SGK Denetmen Yrd mülakat sonuçlarını açıklamanızı talep ediyoruz.18-28 Ekim tarihleri arasında başvuruları alınacak İçişleri Bakanlığı İl göç uzm .yardımcılığına mükerrer başvurulara engel olacaktır.
Saygılarımızla***
#SgkDntYardAcıklansın
-
@redcrossbjk Valla hocam dediğinde o kadar haklısın ki cidden a grubu çok nankör o Kırıkkale- Ankara olayını hayatta unutamam
Bir de listede ismim gözüksün de sınava gitmem diye düşünen tipler var şu 5 yıllık tecrübemde o da kadar gördüm ki onlardan
Maalesef ne zaman çıkarımız olsa o zaman katılıyoruz a grubu olarak yani kurala göre değilde duruma göre hareket ediyoruz .
Ama yapacak bişey yok yine il göç e başvuracaklarla diyalog içinde olup katılımı artırıp baskı kurmalıyız -
@Aslan-Reyiz Hocam güzelde bakanı da mı eklesek sonuçta bakanlıkta sanırsam liste belki başkanın etki alanı dışında olabilir
-
@sansebastianozn evet sayın bakanım başkanım diye ekleyelim.