Guydaş goy goy sayfası :)
-
@aycan ne gűzel őzetlemissiniz hocam:) elinize kaleminize yűreğinize sağlık..;)
-
@aycan yüreğinize sağlık hocam,güneşiniz hiçeksik olmasın gönlünüzden️
-
Bende gelecegine inaniyorum ama benim asil korkum referandum sonrasi ulke yine karisir mi? Evet ciksa sorun olmaz ama hayir cikarsa iktidar hayiri kabul etmez b planlari vardir
-
@bombiksmori @niloya teşekkür ederim efenim
-
@busus bize patlamasın da yine Allah aşkına
-
@aycan insallah
-
arkadaşlar size iktisat hakknda birşey sormak istiyorum. benim iktisatım tamrekabet sonrasi butun konular cok iyi ad as ye kadar.sonrasi zaten sözel konular. ama ben hiç tam rekabet oncesi kısmı anlayamiyorum hatta o kısma çalşmaya bile üşeniyorum karman çorman mantıksız geliyor.tavsiyeniz varsa alırım
-
grupta gördüm hoşuma gitti tebessüm için
-
@John-Nash geleceğimiz;))
-
@kubraguy ben dersane notlarimdan calisip soru cozuyorum kitaplara bakinca icim skliyo not varsa elinde ordan calis sorularla pekistirirsin.
-
@busus denycegm.teşkür edrim
-
@kubraguy ankaradaysanız anlstayım hocam,beraber bir iki gün bakabiliriz
-
@niloya yaaaa gerçekten cok iyi olurdu.ama malesef ankarada degilim.yinede teşekkr ederimm
-
@kubraguy ne demek hocam yine de yolunuz düşerse haber vermeniz yeter.İsterseniz analizin mikro kosmına bakın herkes epey öneriyor.Dilek erdoğan hocanın mikro kitabı d olabilir.epey özettir.kolay anlarsınız
-
@John-Nash Hocam senden beklenmedik entryler bunlar acaba hesabın hacklenmiş olabilir mi
-
@kubraguy benim mikro sıkıntımı yüksel bilgili yerle bir etti biraz fazla tekrara düşüyor anlatırken ama ben artık onun bir anlatma taktiği olduğu kanısındayım bir de her konu sonrası soru çözersen pekişir unutmazsın
-
@aycan yuksel bilgilnn çkmışs sorulari var bende ama aylardr duruyo bakamadım bi turlu. ama bakcam sayende
-
@kubraguy Ben konu anlatımından çalışmıştım ama çıkmış sorular da iş görür kolay gelsin
-
-
@Keynesin-amcası hocam napıyosun sen öyle ya