HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@themutsuz hocam boyle bi issizlik doneminde her seye deger die dusunuyorum ama siz nasil bi sehiri tercih edeceksiniz bilemiyorum tabi
-
@themutsuz evet hocam 2 tek 1 cift aliyorla ayricada aylik belli bi miktar yemek parasi die biliyorum
-
@KöyünDelisi hocam oyle bi sey olabilir mi ya cok uzulurum bizimle dalga gecer gibi
-
@paretowilfredo forumun hızına yetişmek mümkün değil zaten ilk burada ilanı gördüm facebook dan yanlış bilgi almışım dediğiniz gibi sınav yapılacaksa anladığım kadarıyla bir şirket kariyer sayfası üzerinden online sınav sonra mülakat aşamaları olabilir tabi söz konusu kamu bankaları olunca sahalarda görmeye alışık olmadığımız hareketler ortaya çıkıyor hayırlısı olsun İstanbul'un olmaması üzdü açıkçası
-
Arkadaşlar merhaba Halkbank gişede çalışan bir arkadaşım var o yüzden konuya hakimim. (bu maaş nisan mayıs ayında mevcut durum) Halkbank gişede aylık ortalama 4200'e geliyor; 3. aylarda çift maaşlar, temettüler, ticket dahil buna. Sadece yabancı dil tazminatı dahil değil. Yabancı dil için brüt 550tl veriliyor (yds 70 ise). Halkbank kamu bankaları arasında cidden iyi maaş veren banka. İkamet aldırma durumu olan arkadaşlar için kesinlikle tavsiye ederim. Başarılar arkadaşlar
-
benim anlamadığım sınav sözlümü olacak yoksa yazılımı ve neden alım sayısı belli değil ?
-
@mahalkme, içinde söyledi: HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
@KöyünDelisi hocam oyle bi sey olabilir mi ya cok uzulurum bizimle dalga gecer gibi
Umarım kurum içi duyurusu gelir de geç haberdar olan bizler oluruz hocam, ilan metni profesyonelce hazırlanmış
-
@sınavbeder o kadar alıyorlar mı vay be teşekkürler hocam
-
@sınavbeder birde tayin durumu hakkında bilginiz var mı hocam
-
2200 diyen var 4200 bulan diyende var hangisi dogru bilgisi olan lutfen aydinlatsin tayin durumunu bende merak ediyorum
-
beyler sınav başvuru linki atabilirmisiniz benim bilgisayarda bağlanamıyorum hata bendemi anlamadım
-
@Su28A hocam bende bu şans varken kazanırım kendi ilimizde sınav açarlar tayin durumu da olmaz
-
Kamu bankalarında 4000den asagi maas alan yok arkadaslar
-
@mahalkme teşekkür ederim bnde kesin doğru olsun DİE ik yı aradım şimdi sorun olmaz dediler
-
@Su28A 3 yıl tayin isteyemiyorsunz
-
@osmanozcan Hocam banko ilk 2400 le fln başlıyor.arkadaşım bankoda daha okadar almadı. Ayrıca o servis görevlisi olarak girdi bankaya.biz bankocu olacaz inşallah
-
@Özge92 ziraat bankasında staj yapmıştım ordaki calisan banko asistani 3000 lirayi buldugunu soylemisti 2 yil once
-
Bir arkadasa sordum 3 le baslarsin dedi simdi hangisi dogru tam net bilgi yok ssnirim
-
Arkadaşlar ikametgah sorunu olup adres değişikliğiyle başvuran var mı oluyormuymuş öyle
-
ben basvurdum ama il secimi veya adres nereye yaziyiruz oyle bir sey yazmiyordu.
acaba kendileri tc kimlikten herkesin ikametgahini gorebiliyor mu