TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI
    aralık 2019 i̇dari yargı hakimliği
    452
    8910
    1069665
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • D
      dust7 Son düzenleyen:

Arkadaşlar geçen seneki sınavda kazanan 100 kişinin kaçı iibf liydi bilen var mı acaba sayıyı ?

G Y F 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • G
        guymağduru Hazine ve Maliye Bakanlığı @dust7 Son düzenleyen:

@dust7 215 İİBF 85 hukuk tarzı bir muhabbet hatırlıyorum. Buda mülakat ihtimalini öldürüyor

S D 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • Y
          ysn06 @dust7 Son düzenleyen:

@dust7 bilgi verilmemiş bir önceki sayfada arkadaş paylaşmıştı bakanlık hakiminin cevabını

G D 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • G
            guymağduru Hazine ve Maliye Bakanlığı @ysn06 Son düzenleyen:

@ysn06 o mülakata kaç İİBF kaç hukuk alındı sorusu için sorulmuştu sanki

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • Y
              ysn06 @guymağduru Son düzenleyen:

@guymağduru mülakatta başarılı olanlardan kaç tanesi İİBF kaçı hukuk mezunu diye sormuşlar

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • S
                sarsilmaz2 @guymağduru Son düzenleyen:

@guymağduru mülakat ihtimalini öldürmekten kasıt nedir hocam anlayamadım tam.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • I
                  idarihakimmm @jamiryoo Son düzenleyen:

@jamiryoo anayasa idare idare hukuku Ahmet nohutcu dan calısıyorum memnunum
                  Vergi tvs geçen yıl Nurettin biliciden calıstım bu yol Serkan erdurmaz aldım daha güncel olduğu İçin
                  Ceza hukuku İsmail Ercan
                  Borçlar ve medeni hukuk Tahsin tan zabata ama Kitaplar çok detaylı bu konuda kararsızım hocam
                  Medeni usul themis
                  Soru bankası konsensus KPSS var elimde
                  Vergi için matrah soru bankası aldım
                  Özgün sorular da bende henüz karar veremedim Hocam , geçen yıl hakimim, dönüşüm ve justice almıştım ama pek memnun kalmadım bu kaynaklardan

• K
                    kuruhasan @kuruhasan Son düzenleyen:

@kuruhasan, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı

Ali sakincinin 'özet' kitabını inceleyen var mı yeterli gibi duruyor ama bilemedim ??

Neden kimse takmadı beni 😂

kendinehakime 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • kendinehakime
                      kendinehakime @kuruhasan Son düzenleyen:

Ali sakincinin 'özet' kitabını inceleyen var mı yeterli gibi duruyor ama bilemedim ??

Neden kimse takmadı beni 😂

Ali Sakinci kim 🙂 yenı duyuyorum.Medeni için zapata dışında hızlıca okuyup bıtırıp sorulara gececek bır kaynak var mı arkadaslar????

''Uçamıyorsan, koş; koşamıyorsan, yürü. Eğer yürüyemiyorsan, sürün; ama hareket etmeye devam et. Geleceğe ilerlemeyi sürdür..''

• M
                        Marsiyal Son düzenleyen:

Arkadaşlar ben daha alandan İktisat ve muhasebeyi bitirdim. Şuan maliye bakıyorum. Malum kurum sınavları da var. Standart alan konuları dışında ilgöçte kamu uluslararası göç mevzuatı bddkda İngilizce idari yargıda hmk vergi tarih vs var. İdari yargıya girip girmeme konusunda kararsızım şimdilik hem referans konusu hem sınavdaki ek çalışma isteyen konular hemde aşırı masraflı oluşundan dolayı. Benimle aynı durumda olup idari yargıyada hazırlananlar var mı? Varsa nasıl bi çalışma sistemi uyguluyorsunuz? Çok kararsızım hertürlü fikre açığım bir kaç kelam ederseniz çok sevinirim.

A D 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • A
                          ank3435 @Marsiyal Son düzenleyen:

@Marsiyal ben idariye bi hevesle başladım. dediğiniz sebepler hep aklımdaydı referans vs. artık gram odaklanamıyorum çünkü umudum yok. kaymakamlık da aynı asla çalışamıyorum. ilgöç mantıklı geldi. Alım sayısı azken neden bu kadar sıkışık bir program yapılıyor ben anlamıyorum

• D
                            dust7 @guymağduru Son düzenleyen:

@guymağduru hocam ben mülakattan geçenlerin kaçı iibfli diye sormuştum ama diğer arkadaş cevaplamış hocam umudunuzu kaybetmeyin geçen seneki sınavın mülakatları açıklandığında bu forumda birçok iibf li arkadaş geçtiğini söyledi

• D
                              dust7 @ysn06 Son düzenleyen:

@ysn06 anladım teşekkür ederim

• D
                                dust7 @Marsiyal Son düzenleyen:

@Marsiyal ben de hem il göç hem de hakimliğe gireceğim açıkçası ben hakimlik sınavına daha fazla ağırlık vermeyi düşünüyorum mülakat kısmını takıntı haline getirmeyin hocam yoksa odaklanamazsınız guy dan elenip kaymakamlığı kazananlar var nasip nerden geleceği belli olmaz siz sınava odaklanın ben de öyle yapıyorum

• H
                                  hira6161 Son düzenleyen:

Arkadaşlar kamu hukukunda son viraj nasıl? Kullanan var mı?

• F
                                    FC Real GDP @dust7 Son düzenleyen:

@dust7 hocam iki hafta önce staja başladım. Ankara'da yaklaşık 80 kişiyiz. iibf sayısı hukuk mezunu sayısının yaklaşık 2 katı. tam sayıyı bilmiyoruz. evrak işlemlerini yapan memura sorduk o da bilmiyordu. listede sadece isimler yazıyor dedi. 100 kişinin 60-70 tanesi iibfli olduğu söyleniyor.

Ancak fikirdir varlığın, gerisi et ve kemiktir bir yığın.

D Y G R M 5 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 8
                                    • D
                                      dust7 @FC Real GDP Son düzenleyen:

@FC-Real-GDP anladım hocam hayırlı olsun meslek hayatınızda başarılar diliyorum inşallah bize de nasip olur bugünleri görmek

• Y
                                        yılmaz @FC Real GDP Son düzenleyen:

@FC-Real-GDP hocam öncelikle hayırlı olsun. Rabbim bize de nasip eder inşallah. Hocam Ankarada stajda yaklaşık 80 kişi civarı olduğunuzu söylemişsiniz. Hepiniz 2018 sınavının kazanan idari yargı hakim adayları mısınız. Hocam ben listeye çok daha az kişi alındığını duymuştum. Eğer dediğiniz gibiyse ben yanlış duymuşum. Cevap verirseniz sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • G
                                          Gresham T. @FC Real GDP Son düzenleyen:

@FC-Real-GDP dostum oncelikle tebrik ederim. Staj donemi simdilik nasil acaba genel yönüyle? Ve bilgi edindiysen ilerdeki süreç eğitimler vs. nasıl olacak?

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • R
                                            RootofAllEvil @FC Real GDP Son düzenleyen:

@FC-Real-GDP sizi bir kez daha tebrik ederim ve görevinizde başarılar dilerim. Rica etsem sakıncası yoksa yazılı sınava nasıl ve hangi kaynaklarla hazırlandığınızı yazar mısınız?

• 1
                                            • 2
                                            • 35
                                            • 36
                                            • 37
                                            • 38
                                            • 39
                                            • 445
                                            • 446
                                            • 37 / 446
                                            • İlk ileti