PTT Personel Alımı 2019
-
İlan gecikmeli de olsa gelir bence ama uzman Yrd ilanı içinde olması zor
-
@jamiryoo bana da öyle geliyor hocam gişe için ihtiyaç varmış ama uzm yard için yokmuş sanırım.
-
arkadaşlar karamsarlık gibi olmasında bana alım haberleri pek inandırıcı gelmiyor bu alım haberleri daha öncede yapıldı hemen ardından da kitap reklamları boy boy sosyal medyada geziniverdi..Tamamen ticari olduğunu düşünüyorum.
-
İlan gelir veya gelmez bilemiyorum ama şuan ki sınav sisteminde ciddi değişiklikler olması gerektiğini düşünüyorum en son alımda 89 puanla mülakata kalamadim ama aynı il için başka başvuru şartından dolayi 60 puanla kazanan oldu, sınav sistemi değişmediği sürece katılmayı da düşünmüyorum, herkese iyi çalışmalar.
-
@cancihan başka başvuru derken önlisansla başvuranları mı kastediyorsunuz?
-
@ichbin1berliner Hayır bankacılık ayrı, gişe ayrı pazarlama ayrı, lojistik ayrı, yani iibf bölümlerini ayrı ayrı kadrolara tabii tuttu. Misal suan gişeden kazanmak için 90 üstü puan almak şart hatta 90 bile yetmiyor ancak bankacılık ve lojistikte çok büyük bir bölümü 60la kapattı, pazarlama da gişeye göre çok düşük kapattı, ilan gelsin evet ama bu tuaf sistem olduğu sürece binlerce kişi yine mağdur olacak.
-
@cancihan hocam siz gişe için mi başvurdunuz? Gişede mülakat yok vs deniyor da
-
Bence puanların bu kadar yüksek kapatmasinin sebebi biraz da biziz. Bu durumu sadece sisteme yukleyemeyiz. İİBF liler sinava alışkın önümüzde net birşey olmasa bile çalışmaya devam ediyoruz. Biraz kaba olacak ama köpek gibi sınavlara yardiriyoruz bu da puanların yüksek kapatmasına sebep oluyor. Tabi ki 1. sebep bu değil ama katkısı büyük. Ogm ne başvurmustum bizim bölümler 87 in altına inmedi bir diğer bölümler (lisans) belge yönetimi gibi tam hatırlamıyorum isimlerini 75-79 la kazandılar.
-
@cancihan bankacılık, lojistik ve pazarlamadan başvuranlar da yine gişede çalışıyor ama değil mi
-
@Godot, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2019
Artık bu başlığın zamanı geldi bence. Son çeyrekte alım yapılcak deniyordu artık yavaş yavaş bunu konuşmaya bilgi paylaşmaya başlamak lazım.
PTT Personel Alımı Başvuruları nasıl yapılıyor? Kimler başvurabilir? Başvuru koşulları neler?
PTT Personel Alımı sınavı nasıl yapılır? Hangi unvanlar için sınav yapılıyor? Hangi unvanlar sınavsız girecek?
2019 PTT Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Başvuruları ne zaman başlayacak?
Okursanız faydasını görürsünüz arkadaşlar. Sorabileceğiniz çoğu seyi bulabilirsiniz.
-
@kepssmağduru yani bu durumda bazı arkadaşlar çalışmayı bırakması gerekir başta mesela siz çalışmayı bırakın o zaman bu nasıl bir mantık sebebi çok çalışmamızmış hey allahım akıl fikir ver bu forumda daha neler görücez acaba
-
@IS-LM Once bakış acini sonrada üslubunu değiştir. Benim demek istediğim sınava giren arkadaslarin niceliği değil niteliğidir. Sınavlara bir kere giren kişiyle 5 defa giren bir olamaz. Her sınav bir tecrübedir. Alımlar bu derece azalmasaydi puanlar bu kadar yukselmezdi. 80 in yeterli olduğu bir kuruma 90 ile girmeye çalışmadım.
İnsanlarla yan yana gelseniz şu uslubu takinamazsiniz. Ama sosyal medyanin size vermiş olduğu cesaretle hiç görmediğiniz insanlara yakışıksız konuşabiliyorsunuz. Bu uslupla hayatınızın geri kalaninda size başarılar dilerim. -
@kepssmağduru arkadaşım suçun hepsini sistemde değil birazda bizde var diyorsun sen bunu aklın alıyor mu da böyle konusuyosun bir de gelmiş kabadayılık taslıyorsun ? elbetteki düşüncemi söylerim siz nasıl böyle bir şey yazıyorsanız biz de eleştiririz çok gücenecekseniz bir daha böyle saçma sapan şeyler yazmazsınız he yazarsanızda cevabını alırsın. forumda şöyle konuşmalar yapmayı kesinlikle sevmiyorum ama yorumunuzu çok yadırgadım.
-
Bu alimda yatar
-
Alım olmayacak falan yazıyorlar doğru mu?
-
@North-remembers, içinde söyledi: PTT Personel Alımı 2019
1 yıldır söylenti dolaşıyor mayıs'a kadar ilan gelmez bu gidişle
Ptt yine yanıltmadı alım yok sendikadan resmi açıklama gelmiş facebook a grubundan gördüm. Biz kimsenin umrunda değiliz.................................
-
@North-remembers son ceyrek deniliordu belki kasim Aralık gelebilir.
Kesin mi bilginiz? -
PTT A.Ş. Personel Alımına İlişkin Bilgilendirme
PTT A.Ş. ile Ekim ayında gerçekleştirdiğimiz Kurum İdari Kurulu (KİK) Toplantısında personel alımı için çalışma yaptıklarını ve bu yönde planlamalarının olduklarını ifade ettiler. Yetkililerin bu ifadelerini ise sendikamıza bağlı haberleşme kanallarından ilan etmiştik.Ancak gelişen süreç içerisinde Basın, Yayın ve İletişim Hizmet Kolunda faaliyet gösteren sendikalardan biri Danıştay 12. Dairesi’nde 2018/1775 esas numarasıyla açtıkları dava ile personel alım ve unvan yükselme yönetmeliğinin yürütmesinin durdurulmasına neden olmuşlardır.
Bu nedenle planlanan personel alımı bir yönetmelik olmadığı için gerçekleştirilememektedir. PTT A.Ş. durdurulan yönetmeliğe alternatif bir yönetmelik çalışması hazırlayıp bunu Cumhurbaşkanlığı nezdinde en kısa sürede çıkartılması için çalışmalarına devam etmektedir.
Bu yönetmelik Resmi Gazete’de ilan edildikten sonra PTT A.Ş. personel alımını yeniden planlamaya alacaklarını bizlere bildirdiler. PTT A.Ş. yetkililerince verilen bilgi bu şekilde olup, süreç boyunca yaşanacak gelişmelerle bilgilendirmelerde bulunmaya devam edeceğiz.
https:// www. kamuilanlari. com/kamu-haberleri/son-dakika-2019-kpsssiz-5-bin-ptt-personel-alim-ilan-tarihi-h15858.html
-
@Aslan-Reyiz işsiz gençleri düşünen yok.eğer memur olursam bunun gibi sendika üye olmayacağım.(Örneğin BÜRO MEMUR-SEN kurumiçi desteğinden dolayı yüzünden hala işsizim.)
-
Hala bir ses yok , ptt alim yapar mi? Sizce ..