1 soru iptal olur, 1 sorunun cevabı değişir başka da bir şey olmaz.
cancihan tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
RE: 2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Tartışma diye bir başlık atıp içinizde ne var ne yok oraya yazsanız olmaz mı? Bu başlık ilan haberleri, ilan duyumlar için açılmış bir başlıktır, başlığı meşgul etmeyelim.
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Merhaba arkadaşlar, 6 aylığına askere gidiyorum, daha önce ki gelir uzman yardımcılığı ilanlarında 'askerlikle ilişiği olmamak' diye bir ibare mevcut, bu şarta rağmen gelebilecek bir gelir uzman yardımcılığı ilanına askerdeyken başvurabilir miyim? Farz edelim başvurdum ve kazandım sonrasın da sorun olur mu? Bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
-
@delikupeli Mülakata kalanlar bakanlık sitesinde, sonuçlar ise başvuru yaptığımız internet sayfasında olacak.
-
RE: [Çekiliş] İhtiyacı Olan Dostlarımıza Kura ile Kitap Hediye Edilecektir.
Kitabım elime ulaştı, emeği geçen herkesten Allah razı olsun, teşekkür ederim.
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Tartışmayı boşverin de sonuç olarak şimdi ne zaman açıklanıyor onu söyleyin lütfen
-
RE: 2019 Stajyer Hazine Kontrolörlüğü İlanı
Anlaşıldı kurum sınavına girmek için önce kpssye değil, yds ye girmek lazım
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Şubatta askere gideceğim guy'un subatta askere gidecek birisine sorun olacağını düşünmüyorum, ilan, sınav, mülakat, soruşturma vs derken zaten minimum 6 aylık bir süreç, yol yakınken gidin derim, hayatta her daim bir yerde önümüze çıkıyor, aradan çıksın askerlik
-
RE: İlanlarda Çalışma Ekonomisi sorunsalı
Çeko mezunu değilim ancak yeni kurulan sigortacılık ve özel emeklilik düzenleme ve denetleme kurumu ilanında eğer bölüm bölüm ayrım olursa çeko kadrosu verilebileceğini düşünüyorum, diğer kurumlar için tahmin yürütmek zor.
cancihan tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Benimde 35 e 15 umarım mülakat için yeterli olur
-
RE: Gençlik ve Spor Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Bende halen hata veriyor soruları göremedim
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@kemankeşş2 Teşekkür ederim hocam
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Oncelikle atanan arkadaşları tebrik ediyorum.
Çalışma ekonomisinden mülakata girenler var mı, neler sordular acaba.
-
RE: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
Yedek alımı nasıl olacak arkadaşlar bilgisi olan var mı? Mesela 45 kişilik alımda yedekte kalan kişinin yedeklik hakkı 200 kişilik alımın sonuçları açıklandığında yanacak mı?
-
@delikupeli Mülakata kalanlar bakanlık sitesinde, sonuçlar ise başvuru yaptığımız internet sayfasında olacak.
-
@NYXZ İtiraz süreci hariç hem genel müdürlük hem de üniversite kendilerine verilen yasal süreleri doldurmak için beklemiyor.
-
@Gülbeşeker Hiç 80 ve üstü kapatmadı ancak yaptıkları son 4 sınava da girdim, son 4 sınav içinde en kolay olan sınav buydu.
-
1 soru iptal olur, 1 sorunun cevabı değişir başka da bir şey olmaz.