2019 TMSF Fon Denetçi ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
@bitmeyenyds gelir hocam inşaallah telaş etmeyiniz
-
@keynes5 hocam liste yayınlanır değil mi sitede
-
@bitmeyenyds yayınlanması gerekir hocam yarını bi bekleyin olmazsa +90 212 340 2200 arayin
-
@keynes5 teşekkür ederim hocam sağ olun
-
@bitmeyenyds hocam sizin yds kaçtı tahminim ce bizim yds ler düşük gelmiş olabilir sıralama açısından alandan kurtarsak da acaba yds den mi patladık ki henüz gelmedi bana da mail
-
@piko çok teşekkür ederim o zaman aşağıdaki giriş belgesini boş bir sayfaya kopyalayıp öyle mi çıktısını alıcam
-
Ekran görüntüsü de olur
-
@ankara0648 ya ben YDS nin sadece başvuru şartı olduğunu düşünüyorum. Bence YDS sıralamaya dahil edilmedi
-
@zz sanmam çünkü 90.5 puan ile bana mail gelmedi umarım yarın gelir ama açıkcası daha geleceğini düşünmüyorum umarım dediğiniz gibi olur burayı epey istemiştim çünkü
-
@ankara0648 Yds ile bir alakası yok. Ben avukatlıktan başvurdum bizim Yds şartımız yoktu ama bana da mail gelmedi.
-
Yda puaniniz sadece basvuru sarti. Taban i gecseniz yeterli yani yds icin. Onun disinda siralamaya etkisi yok yds 100 olsa bile bu bi seyi degistirmez.
Ilanda yaziyor Siralama kpss puanlari uzerinden yapiliyor. 90 puanlari olup da mail gelmedi diyenler sakin olun. Yarin kurumu arayin gelmedigi soyleyin. Illa ki gelecektir. Sizden düşük puanı olup da mail alan varsa illa ki siz de alacaksiniz.
-
@BatmanDarkNight eyvallah arkadaşlar içimi rahatlattınız Allah razı olsun sizden
-
@ankara0648 kardeşim 79 müfettişlik geldiğine göre uzman yardımcısı 82 lere kadar gördüm o olmasa bile benim 85 bana geldi sana gelmemesi imkansız yani yarın muhakkak gönderirler olmazsa sizde +90 212 340 2200 burayı arayin
-
50 kisiden 5 kisi alınacak. İşe girmeye hiç bu kadar yakın olmamıştım. Hayırlısıyla
İşe başladığım günleride göster ya Rab. -
@hussle 50kişi var minacaba denetcilige basvuran
-
Yüksek puanlılar uzman yard başvurmuş anlaşılan iyi kapışma olacak keşke denetçilige başvursaydim diyenler burda mı
-
@keynes5 evet burda
-
-
Pişman olmayın arkadaşlar herkes nasibini yer nasibin dağın altında da olsa bulur seni merak etme iyi rızkı Rabbim dağıtıyor insanlara kalsa aç kalırdık. O yaptığı her işi hikmetle yapar.
-
Yazılı sınavda aynı sınava giren bir başka X kişisi ilk aşamada rakibin sayılmaz rakibin aslında yine kendindir yani derslerin kendi içindeki barajlardır.
Bu tarz kurum sınavlarında her ders özelinde bilgi birikimini tam isterler isimler kapatılır her kağıt ayrı ayrı okunur notların girişi yapılır birinde baraj altında kalırsan diğerleri full çek istersen bir önemi kalmaz. O yüzden genelde mülakata kalabilen kişi sayısı planlanana göre eksik kalır ya da taban puanı kpssdeki gibi hızlı yükselmez.
O yüzden ilk aşamada düşüneceğiniz şeyler rakipleriniz değil kendi eksik noktalarınızı iyi tartıp sınav anına kadar iyi hazırlanmak.
Son gelen ilanlarda olmasını gerçekten istediğim bir ilan umarım güzel geçen hazırlık dönemini sınava yansıtabilirim.
Geleceğin FDY ve FUY adayları olarak herkese şimdiden başarılar diliyorum