Türkiye ihracatçılar meclisi uzman yardımcılığı Ekim 2019
-
Ekim ayında başvuruları alınan Türkiye ihracatçılar meclisi uzman yardımcılığı pozisyonu dün mülakat listesini yayınladı. İçimizden girecek arkadaşlar var mı? Kurum hakkında maaş,özlük,turne vs bilgilendirir misiniz?
-
@Marcuspowa link verir misin
-
-
@Marcuspowa Çok düşük kapatmış neden oyle oldu?
-
Mülakatta neler soruyorlar? Mülakatı kazanırsak ne kadar sürede işe başlanıyor? Fark etmişsinizdir bunu kazaninca a kadro kurum sinavlarina girseniz bile tam performans saglamak zor olur artik(hafta içileri çalısma imkanı kalmayacak) Daha önce buralarda çalışmış bir arkadaş veya bilgisi olan arkadaşlar yoruma yazarsanız seviniriz.
-
@spook Burası hep 80 altı kapatıyor.
-
@Marcuspowa İlani gormedik bile (senin sucun degil) sonuclar aciklandigi gun baslik aciyosun burasi hep dusuk kapatiyo diyosun
-
@RagnarNurkse Haklısın hesabı bile yeni açtım dostum. Hesap olmadan takip ediyordum siteyi.
-
@Marcuspowa Neyse hocam hayirlisi olsun herkes icin iyi formlar
-
5 uzman yardımcısı alımı da fena değilmiş. Gerçekten çok güzel ilan gözden kaçmış. Çalışma şartlarının iyi olduğunu biliyorum. Maaş olarak geçtiğimiz yıllarda da konuşuldu ortalama 5 bin üzerindedir. Hak kazanan arkadaşlara başarılar dileyelim.
-
Arkadaşlar hafta içleri mesai olabiliyormuş ama mesai parasını da veriyorlarmiş. Hafta sonları çalışma yok.
-
Sanırım YDS istiyor o yüzden düşük kapatıyor
-
@themutsuz 70 yds,70 kpss3 puani istiyordu.
-
Mülakat tarihleri belli oldu. Mülakatta ne sordukları konusunda bizi aydınlatacak birileri var mı?
-
aaa ben bu ilanı kaçırmışım başvursam kalıyordum mülakata tüh