2019/3 Aralık YDS
-
@plansız temel seviye mi hocam?
-
@Blueberry İleri seviye dostum.
-
@plansız puanınız var mıydı hocam önceden?
-
@Blueberry 70 in altı puanım var, hedef 70 ve üzeri inşallah.
-
@genclerbirlikli hocam başlığı takip etmiyordum ama ben hazırlanıyorum eylüldekinde girmiştim 25 aldım ama öyle tek seferde yükselmeyeceğini biliyorum ama en azından beklediğim ilan ya da ilanlar gelene kadar hedefim iyi bir puan almak, sizin nasıl gidiyor çalışmalar?
-
@jsm benim çalışmalar tikanali çok oldu şu an Anadolunun küçük bir ilçesinden yazıyorum bunu da
-
@genclerbirlikli tıkanmasına üzüldüm hocam, bahardaki sınava hazırlanırsınız belki benim için şu an pek tıkanacak bir durum yok iş anlamında ve gelen ilanlara da bakınca yds sınavı mecbur gibi duruyor artık ilanlara başvuracak kadar yds puanı alana kadar durmak yok bana anlayacağınız
-
@jsm en iyisi, yds çok şey katar
-
@genclerbirlikli yds 50 puan bile çok şey katar hocam. çünkü bu süreç öyle bir süreç.
-
@genclerbirlikli öyle hocam, fırsat varken değerlendirmek lazım sen de en kısa sürede halledersin umarım
-
@Blueberry kesinlikle hocam sizin var mı puanınız?
-
@jsm Malesef henüz puanım yok, çalışmaya devam ediyorum ama bu yıl önceliğim kpss.
-
@Blueberry hayırlısı olsun, kpssden hemen sonra bence ydsyi düşünün.
-
yds ye girecekseniz kağıt ydslere girmeye çalışın. e ydsler daha zor oluyor bunu deneyimledim daha önce
-
@gpale teşekkürler hocam aklımda bulunduracağım.