İlksan 10 Büro Personeli Alımı
-
@talihsiz Hocam sizin dediğiniz sene böyle bir ortam söz konusu değildi haliyle kimsenin umrunda olmayan bir ilan olmasına rağmen o puanda kapattı, 90 ile başvurucam diyen duydum ve malumunuz 30 kişi çağrılıcak. Umarım dediğim gibi çıkmaz ve düşük kapatır.
-
Ins @maldırık umudumuz bu yönde
-
benim de 84.3 hayırlısı bakalım bekleyelim
-
Baya basvuru olmus arkadaslar. 4 katida cagirabiliriz dediler. 85 84 le kapar.
-
Normalde kaç katı cagiriliyordu
-
@ceybru 3 katı cagiriliyordu.
-
ne zamana açıklanır arkadaşlar
-
@ceybru çarşamba günü listeler belli olacakmış
-
Açıklandı mi
-
@ceybru açıklanmamış maalesef gecen alimda 1 hafta içinde aciklanmisti ilanda da sanırım 1 hafta içinde açıklanacak yazıyordu sanırım başvuru sayısı bu sene daha fazla olduğundan sarkmış olabilir. Öyle olsa bile en geç cuma mesai bitimine kadar açıklarlar bence
-
Diğer forumda iddialar 88 civarı kapatacağı yönünde bence de mantıklı bu alimsizlikta hem de Ankara merkezli kadro çok yüksek kapatır fazla umutlanmamak lazım bu arada 85.44 ile başvurdum ben de zor çok zor...
-
-
Maasallah. İlksan daki personel kalitesi maliye Bakanlığında yok merkez bankası kıvamında puanlara bak. liste ye giren arkadaslara hayırlı olsun.
-
@hepbiacaba maliye bakanlığı ilan acsaydi da bugunleri gormeseydik
-
Mülakat sorularına nasıl ulaşabiliriz ? Hiçbir yerde bulamadim
-
@Leviathan hocam bende bulamadim ya
-
@byn-kyns Başka bir forum sayfasında yazan bu. Başka hicbirsey bulamadım "mülakatta basit alan soruları + ufak tefek tarih soruları ve yine basitçe office word ve excel programlarından bir iki basit işlem yaptırıyorlar. sohbet havasında geçiyor genel olarak."
-
@Leviathan bende gormustum bunu
-
Mülakat daveti için mektup gelmiş sonunda ailem birşeyler yapmakta olduğumu anladi
-
Arkadaşlar çağrıldık gidiyoruz da neye gidiyoruz ne olarak gidiyoruz bir bilemedim bir türlü çalışacak bişey de yokki çalışalım,nerde şu 30 bi toplanalım.