Bosch mu siemens mi?
-
Aynı ürün için benzer fiyatlar veriyorlar. İkisi de aynı grubun diye biliyorum ama hiç siemens kullanmadım. Hangisi daha iyi sizce?
-
Siemens i öneririm.evimizde kullanıyoruz daha bi problem çıkarmadı
-
Beko al gitsin
-
İkisi de aynı fabrikadan ve banttan çıkıyor. İkisi de Alman markası.Bsh grubunun altındaki iki farklı markadır bunlar.Yanlış bilmiyorsam profilo da bu grubun markası.
Benim gördüğüm Bosch beyaz eşyada Siemens'e göre daha popüler. Aynı özellikte olan ürünlerden hangisi daha ucuzsa ya da hangisi daha estetik geldiyse ben olsam onu alırım. Aynı fiyatta olanlardansa daha fazla özelliği olanı alırım. -
@paca08 hocam yerli marka daha pahalı bu vs o yüzden makul
-
@kml Benim bildiğim bosch ile türk markaları arasında neredeyse 2 kat fiyat farkı var.
-
@paca08 ben de geçen hafta bulaşık makinesi baktım arçelik aynı segmentte daha pahalı konuma gelmiş.
-
Valla beyaz eşyada marka bosh bence. Bu arada diğer markalardaki kaliteyi net bilmiyorum ama bosh'a kefilim.
-
@antimülakat aynen katılıyorum.
-
Kesinlikle bosch
-
Tüm beyaz eşyam Bosch 3 yıldır bir sorunla karşılaşmadım, Siemens markası da kaliteli ürünler üretiyor siemens kullanan arkadaşlar da yazarlarsa daha faydalı olur diye düşünüyorum.
-
Bsh grubu aynı ancak piyasasina göre çok küçük nüanslarla farklı bi iki görsel detayı ile farklı isimlerle sunuluyor .bosch Siemens profilo olarak .yıllardır profilo bayiliği yapiyorz kesinlikle bütçe uygunsa bosch tercih edilmeli ama profilo ya da aynı kaliteyi yakalarsınz. Bsh kalitesi asla beko ve arcelikle kıyaslanamaz
-
İşe başlayınca annem için eve Siemens'in çok beğendiğim bir çamaşır kurutma makinesi var onu alacağım.
-
Söylecek tek kelime var oda "bosh" bir dünya markasıdır.