Xiaomi Mi Max 3
-
Xiaomi Mi Max 3 Çinde piyasaya sürülmüş. Ne zaman Türkiye'ye gelir sizce?
-
@james-buchanan uzu süreceğini sanmam. İthalatçı firma potansiyeli gördü yakında hepsiburada üzerinden satışa sunulur.
-
Nasıl bi telefon bu kullanan var mı memnun mu çabuk bozuluyo diyorlar bu telefon derken bu marka yani
-
@aliveli perakende zincirlere gelmesi daha mı geç oluyor. bildiğim kadarıyla hepsiburada dan da perakende satıcılar satıyor. ama kargoyla hiç telefon satın almadım bilemiyorum. 6.9 inç lik devasa ekranı varmış telefonun.
-
@ucanbalon hocam bu mi max 3 ün resmi tanıtımı yapıldı. 6.9 inç lik devasa ekranı var. 4 gb ve 6 gb olmak üzere iki farklı ram seçeneği var. işlemcisi de 2 ghz den az değil sanırım.
-
@james-buchanan ben bütün teknoloji alışverişini online yapıyorum kafanız rahat olsun herhangi bir sorun çıkmıyor.
-
Kullanıcı sayısı fazla olduğu için arıza kaydının yüksek olduğu söyleniyor bu marka için ve samsung için. Ben de almayı planlıyorum.
-
@arocey kişisel görüşüm samsung için sorun kullanıcı sayısının fazla olması falan değil. Bir veya bir kaç kaliteli model yerine anlamsız şekilde onlarca modeli piyasaya sürmeleri.
Diğer taraftan avrupa rekabet kurumu bu hafta mükemmel bir karar verdi karar Türk Rekabet Kurumunca da yürürlüğe alınabilir. Artık androidde bulunan google uygulamalarını kaldırıp daha fazla optimizasyon yapma şansımız var -
@aliveli aynı kararı görmüştüm bugün. Umarım Türkiye için de yürürlüğe girer. Cidden telefon boşuna kasıyor bu uygulamalar yüzünden. Özellikle gömülü gelen ve silinmeyen sosyal medya uygulamalarının boyutu da büyük oluyor.
-
Bende Xiaomi 6 alanlardanım. Telefon oldukça hızlı ve şarj konusunda çok memnunum. Sadece şu Türkiye'de uyumlu hala getirilen şarj aletleri çok can sıkıcı. Onun dışında telefon benim aradığım özelliklere sahip.
-
@arocey google plus dahil saçma salak bir sürü uygulama var hepsi tüketiyor telefonu.
-
Xiaomi mi mix 2 kullanan veyahut hakkında bilgi sahibi arkadaş var mıdır?
-
@sofuoglu etrafımda kullanan var hocam 2.500 TL civarına aldı parasının hakkını veriyor.
-
@aliveli hocam ben de araştırdım genelde insanlar memnun ama şimdi mi mix 3ü de çıkıyor bunun Türkiye pazarına kim bilir ne saman girer 3ü beklenmeden bu alınır mı kararsızım gerçekten
-
@sofuoglu bence alınır yeni model gelene kadar bir aydan fazla zaman geçer, güncelleme desteği hariç pek bir avantaj da sağlamaz.
-
@aliveli teşekkür ederim hocam görüşün için bakalım kısa vadede değerlendirip bir kanıya varmayı ümit ediyorum
-
Xiaomi son zamanların en kaliteli ve kullanışlı markalarında biri.
-
Bir yıldır Xiaomi mi Max kullanıyorum ve kesinlikle telefonun harika olduğunu söyleyebilirim! kamera inanılmaz derecede keskin!