2020 kpss p3 son şans
-
Girdik kurum sınavlarına olmadı bari kpss p3 sınavını kaçırmayalım yaş geçmeden memur olalım diyenleri buraya alalım
-
Kimse kpss 2020 ye hazırlanmıyor yani
-
Umudumuz yok
-
Düz memuriyette yaş sınırı yok zaten hocam. O yüzden son şans olarak bakmayın olaya ama bir başlangıç olabilir daha sonradan A grubu için uğraşmak isteyen arkadaşlara.
-
@Estevez 35 yaş sınırı var maalesef
-
@ank3435 p3 için her zaman umut vardır en iyi gk gy çalışabiliriz diye düşünüyorum
-
@Alipin18 alan da var evet ama p3 te yaş sınırı yok ayrıca yavaş yavaş o sınırın da kalkacağına inanıyorum ben
-
@Estevez sınava girmek için yok ama kurum ilanlarında var yaş mesela alım yapılırken 35 yaşını doldurmamış olmak şartı oluyor
-
@Alipin18 Istanbul'da b grubu icin fiyatlar uçmuş 2020 olduğu için
-
@Jakuppp bence güzel bir programla evde çalışılabilir ben 5 ayda 79 aldım 2018 de ve çok aman var çok güzel video dersler var
-
Ayrıca öyle aman aman bir çalışma yapmadan illaki gk gy te hepimizim bir temeli var iyi kötü
-
Son şans yazdım çünkü bir dahaki sınav p3 için 2022 yoksa elbetteki hepimiz kendi alanlarımızda güzel meslekler için çalışmaya devam edicez ama iyi bir p3 puanı köşede durmalı
-
Ben hazırlanıyorum hocam️
-
@Alpha başarılar dilerim umarım yüksek bir puan alırsınız çünkü ben gibi bir çok gencin şu atanamama sorunu artık canımıza tak ettirdi niyetim burda kullandığımız kaynakları paylaşalım önerilerde bulunalım motive olalım
-
Bazı kamu kurum ve kuruluşlarına merkezi yerleştirme işlemlerinde yaş sınırı çoğu meslekte yok. Ancak özel şartlarla belirtilen durumlarda yaş sınırı söz konusu oluyor. Kısaca 40 yaşınızdan sonrada düz memur olabilirsiniz. Yeter ki kpssp3 puan türünden 85 üstü puan alın.
-
@Antimülakat merkezi atamalarda hep 35 yaş şartı istiyor ha ayrıca benim gibi çoğu kişi o yaşa kadar sürekli bu sınavlarla uğraşamaz öyle değil mi heleki işiniz yoksa bir düzen kurması gerekiyorsa kurmuşsa bile artık olmuyor diyen çok insan var çevremizde yapamıyorsun diyen
-
@Antimülakat ben anlatamadım iki yorumda sen anlatırsın belki hocam arkadaş bir yerden yanlış öğrenmiş düzeltmeye de niyeti yok. Merkezi atama yani p3 puanı ile 2 sene de 4 kere yapılan atamada yaş sınırı yok çünkü kurum ilanı diye bir şey yok merkezi atama döneminde tercih yapıyorsun. Bahsedilen kurum ilanları a grubu kadrolar yani uzmanlık denetmenlik müfettişlik kadrolarında var ve evet onlarda 35 yaş sınırı var.
-
@Estevez bir yerden yanlış öğrenmiş değil o öncelikle çok bilgili arkadaşım senelerdir uğraşıyorum bu sınavlar için herkesin senin kadar belli senden fazla tecrübesi vardır etrafımda atanmayı beklerken 35 yaşını geçtiği için o merkezi aramalara başvurmayan insanlar var ben bu başlığı yaş tartışması için değil bilgi ve kaynak alışverişi için açtım
-
@Alipin18 güzel kardeşim arkadaşlarının başvurmaması ayrı başvuramaması ayrı önce bu konuda anlaşalım. @Antimülakat hocamın da dediği gibi belli başlı yerlere başvurmaman hiç girememen anlamına gelmez örnek İcra memurluğunda en son yaş şartı vardı. Ama bu demek değildir ki merkezi atamada bütün kurumlar yaş şartı istiyor. Senelerdir uğraşıyorum dedin kaç senedir uğraşıyorsun acaba? Bizim gibi gençler diye bir laf okudum da yorumlarında. Ben 32 yaşındayım 7 yıldır kamudayım ve hala a grubu için uğraşıyorum zannediyor musun ki hiç araştırmıyorum okumuyorum ?
-
@Estevez 6 senedir uğraşıyorum illa sizin verdiğiniz ilgiler doğru deyip kabul etmem mi gerekir anlamadım bbu ne gereksiz bir tartışma sizinle tartışmak için açmadım başlığı