Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
Kazanan arkadaşlarımızı tebrik ederiz. SG denetmen yardımcılığından feragat edecek arkadaşımız var mı .? Yardımcı olursa seviniriz. Teşekkürler
-
@kemankeşş2 maalesef dotum
-
Bana da nasip olmadı kazananlara hayırlı olsun
-
Ankara eem var mi
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Dernekler denetçi yardımcılığını da kazanıp btk yı tercih edecek var mı?
-
Hayırlı olsun arkadaşlar. Sanayi teftiş ve ulaştırma teftişten feragat edecek var mı ?
-
Kimse de kazandım dememiş Muhtemelen kazanmışlar yerleşti yine. Forumdan uzaklar genelde. Hayırlı olsun hepimize, yedek bekleyenlere
-
Hocam İzmir için nasip oldu bana rabbime şükür
-
@ankara0648 sgk da varmıydınız hocam
-
@bucalı yok hocam
-
@ankara0648 göç bekliyor muydunuz 200 lük
-
Yok hocam sadece merkez göç ü bekliyordum birde gireceğim tmsf ve eüaş İn mülakatı vardı
-
TMSF UZMAN YARDIMCILIĞI MÜLAKATINA GİRECEK OLAN AMA BTK KAZANAN VAR MI ?
-
Il göc 45 kisilik alimda asil veya yedekten kazanan arkadasimiz var mi acaba?
-
Sosyalden Ankara’yı kazanan yok mu
-
Bu başlıkta bitti benim için. Mülakatı geçenleri tebrik ederim. Hakkımızda hayırlısı olsun diyelim. Başka diyecek bir şey yok.
-
Erzurum eem, sonuç başarısız yedeğe bile girememişiz. Oysaki 5,6 kişi mülakata girdik diye biliyorum. Mülakat da iyi geçmişti ne olduğu belirsiz.
-
o kadar emek harcıyosun 2. kez mükata giriyosun iyide geciyor sonuç başarısız puan bile yok sende haklısın BTK ankarada yok kimsemiz.
-
Kazanan arkadaslara bir sey sormak istiyorum.Mulakatiniz soru-cevap seklinde duz mu gecmisti yoksa boyle sizi zorlamis sıkıstirmislardi cikinca pek iyi gecmedi gibi mi gelmisti.Kendimce bir teori gelistiriyorum da o yuzden soruyorum sanki sıkistirdiklari zaman aliyorlar.
-
@eemci anladın sen onu