[Çekiliş] İhtiyacı Olan Dostlarımıza Kura ile Kitap Hediye Edilecektir.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: [Çekiliş] İhtiyacı Olan Dostlarımıza Kura ile Kitap Hediye Edilecektir.
Merhaba dostlar hepinize.
Kitapları ulaşan dostlarımız özelden bildirim yapmışlar, güzel düşünceleri için gerek kendi adıma gerekse asıl pay sahibi olan dostlarım adına teşekkür ediyorum.
Kitapları ulaşmayan dostlarımız olur ise şayet bana bildirimde bulunabilirler. Kontrolünü yaparız yeniden
Şimdi ikinci bir süreç başlatacağım. Yukarıda bir dostumuz kendi elinde olan kaynakları yayımlamış. O kaynaklarla alakalı olarak kendisine ulaşabilirsiniz. Duyurusunu yeniden şöyle bırakalım.
@mujdeniz, içinde söyledi: [Çekiliş] İhtiyacı Olan Dostlarımıza Kura ile Kitap Hediye Edilecektir.
Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar. Elimde
bir tane tamamı çözümlü genel muhasebe problemleri var,
bir tane murat yayınları muhasebe soru bankası var,
bir tane isem yayın muhasebe yaprak test var,
bir tane 4t nin rasyonel muhasebe çözümlü sorusu var,
bir de isem yayının muhasebe video ders notu var
bir tane de matematik konu anlatımlı test kitabı varBunlara ekstra olarak 2018 basımlı isem yayıncılık video ders notları var eğer isteyen olursa ceza,anayasa, icra iflas,ticaret, medeni, idare, maliye ve coğrafya video ders notları var.
İhtiyacı olanlar yazarsa hediye etmek istiyorum.Dediğim gibi bu süreci arkadaşımız yürütecek ben de kitaplar bitene dek güncel tutmaya çalışacağım. Önceliğimiz şu an için bu kaynaklar, dostumuz 1 hafta içerisinde il değiştireceği için bir an evvel halletmek istiyor. O nedenle önce burayı tamamlarsak daha iyi olur.
Bir dostumuz da elinde olan kitaplarla alakalı ricada bulundu, onların listesini yayımlayacağım şimdi. Bu kaynaklarla alakalı olarak da bana ulaşabilirsiniz dostlar. Yukarıda gerçekleştirdiğimiz süreçteki gibi bilgilerinizi ben alacağım. Dostumuza ileteceğim ve gönderim sürecini yürüteceğiz
Kitap listesi şu şekilde;
Tüyo hukuk çıkmış sorular 2018
Gelir uzman yardımcılığı denemeleri 2015
Kamu Hukuku konu anlatım 2017
> Yüksel bilgili sınav sınav İktisat çözümlü çıkmış sorular
> Yüksel bilgili iktisat çıkmış sorular 2017
> Üstad iktisat soru bankası
> Alican dovletov muhasebe çıkmış sorular 2017
Numerus 2016
Arda Hakan Öğretir maliye çıkmış sorular 2017
> 4T maliye 2017
Pareto maliye 2016İnşallah güzelce bu süreci de tamamlarız dostlar
Üzerini çizdiğim kaynakları talip olan arkadaşlara ayırdık dostlar. Geri kalan kitaplar duruyor. Ayrıca @mujdeniz dostumuzda da durum ne ise buna göre listesini güncelleyeceğim.
Burayı biraz ilerletelim, yeni ulaşan kitap listelerini de ilave edeceğim dostlar. -
Arkadaşlar kitaplarımı ücretsiz dağıtıyorum. İhtiyacı olan varsa açtığım başlıktan kitap listesinden ihtiyacı olan kitabı seçip bana özelden yazabilir.
-
@paretowilfredo o güzel insanı kutluyorum inşallah her zaman emeklerinin karşılığını alır🤲
-
Şimdi ikinci bir süreç başlatacağım. Yukarıda bir dostumuz kendi elinde olan kaynakları yayımlamış. O kaynaklarla alakalı olarak kendisine ulaşabilirsiniz. Duyurusunu yeniden şöyle bırakalım.
@mujdeniz, içinde söyledi:
Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar. Elimde
bir tane tamamı çözümlü genel muhasebe problemleri var,
bir tane murat yayınları muhasebe soru bankası var,
bir tane isem yayın muhasebe yaprak test var,
bir tane 4t nin rasyonel muhasebe çözümlü sorusu var,
bir tane de matematik konu anlatımlı test kitabı varBunlara ekstra olarak 2018 basımlı isem yayıncılık video ders notları var eğer isteyen olursa ceza,anayasa, icra iflas, idare, ve coğrafya video ders notları var.
İhtiyacı olanlar yazarsa hediye etmek istiyorum.Dediğim gibi bu süreci arkadaşımız yürütecek ben de kitaplar bitene dek güncel tutmaya çalışacağım. Önceliğimiz şu an için bu kaynaklar, dostumuz 1 hafta içerisinde il değiştireceği için bir an evvel halletmek istiyor. O nedenle önce burayı tamamlarsak daha iyi olur.
Bir dostumuz da elinde olan kitaplarla alakalı ricada bulundu, onların listesini yayımlayacağım şimdi. Bu kaynaklarla alakalı olarak da bana ulaşabilirsiniz dostlar. Yukarıda gerçekleştirdiğimiz süreçteki gibi bilgilerinizi ben alacağım. Dostumuza ileteceğim ve gönderim sürecini yürüteceğiz
Kitap listesi şu şekilde;
Numerus 2016
Pareto maliye 2016Merhaba dostlar yeniden. Kitap ve videoların olduğu listemizi güncelledik. Verilen kaynakları listeden çıkardık. Yukarıdaki listede yer alan kaynakları ise halen talep edebilirsiniz.
İlk kısımdaki kaynakları @mujdeniz 'e özel mesaj yollayarak talebinizi iletebilirsiniz.İkinci kısımdaki kaynaklar için de bana özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz dostlar. Bana ulaşan dostlarımızın istedikleri kaynakları listeden düştüm. Kaynaklar tamamlanınca gönderim sürecine başlayacağız bilginiz olsun dostlar.
Bir an evvel bu listeleri eritelim, bir listemiz daha var. Karmaşa olmaması adına bekletiyorum, bu fasıl biter bitmez hemen onu yayınlayacağım, inşallah onu da dağıtacağız. -
Merhaba dostlar.
Kitapları tüketmeyi bekliyoruz gönderimler için. İhtiyacı olan dostların taleplerini bekliyoruz -
Safa sazak vergi hukuku atlası hocam
-
@Kızıl-Elma yukarıdaki listede yer alan kitaplar içerisinden dostum
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: [Çekiliş] İhtiyacı Olan Dostlarımıza Kura ile Kitap Hediye Edilecektir.
Numerus 2016
Pareto maliye 2016Günaydın dostlar. Bir kez daha başlığımıza güncelleme yapalım, eğer bu haftasonu talepler gelirse ve kitapları tamamlarsak önümüzdeki hafta gönderimleri yapacağız. Ancak eğer ki tamamlanmazsa da diğer dostlarımızı daha fazla bekletmemek adına gönderimlere başlamayı planlıyoruz. Yukarıdaki kitaplar halen duruyor, almak isteyen dostlarımız talep ettikleri kitapları belirterek bana iletirlerse, tamamlayalım inşallah artık bu süreci
-
Merhaba dostlar. Bir önceki dağıtımdan kalan kitapları yinelemek istiyorum. Bu kitapları da talep eden dostlarımıza göndereceğiz. Seçilmiş olan kitapların da gönderimlerini en kısa sürede tamamlayacağız. Aşağıda kalan kitapları görebilirsiniz.
Numerus 2016
Pareto maliye 2016
İkinci olarak bir dostumuz daha kitaplarını göndermek üzere bana ulaştı. Bu kitapların gönderimlerini de yine sizlerin seçtiği kitapları sizlere ulaştırmak şeklinde gerçekleştireceğiz. Paylaşacağım fotoğraflardan ihtiyacınız olan kitapları seçerseniz ve yazarsanız, belli bir sayıya ulaşınca sizlere ulaştırmaya başlayacağız. İnşallah en kısa sürede ihtiyacı olan tüm dostlarımıza ulaştırma imkanı buluruz
Buyrunuz kitaplar şu şekilde dostlar; -
@paretowilfredo hukuk ve iktisat kitapları hariç alıcısı çıkmayan herhangi bir kitabı alabilirimmaliye muhasebe kitaplarım yok çünkü
-
@paretowilfredo muhasebe çıkmış sorular veya Numerus ihtiyacıma karşılık bulur hocam .
-
@paretowilfredo pegem iktisat son dörtlü tek kitabını almak istiyorum
-
Kpss B Coğrafya Tarih kitaplarına ihtiyacım var .Bu kitapları alabilir miyim?
-
@paretowilfredo muhasebe ve maliye kitaplarını dağıttınız mı hocam olur ya gelir uzmanlığı sınav ilanı çıkar çalışmak istiyorum
-
Merhaba dostlar.
Başlığı öne çıkaralım hem de son durumu bir değerlendirelim. Gerekirse bir fasıl gönderim yapalım beklemeksizin
Yukarıda istenmiş olan kitaplar ilk isteyen dostlara ulaştırılacaktır. Buna göre kalanlar içerisinden seçim yapıp sizler de yazabilirsiniz.
Yazan dostlarımızı da dikkate alıyorum. Gönderim esnasında yazdıklarınızı dikkate alarak ileteceğim dostlar merak etmeyin. -
Yüksel bilgili çıkmış sorulara ihtiyacım var elinde fazladan olan varsa talibim
-
Kpss, dgs hakimlik konu anlatımı soru bankası kaynaklarım mevcut ihtiyacı olan birine ankarada olduğu takdirde elden vermek istiyorum bana özelden dönüş yapabilirsiniz
-
@çalışma-uzmanı merhaba ben diyarbakırdan size mesaj atıyorum kpss hukuk soru bankalrına ihtiyacım var eyer vermek isterseniz alabilirim kargo ücretini ben öderim.Kabul etmezsenizde anlayışla karşılarım teşekkürler.(ihtiyacım var bunu belirtmek isterim)
-
Merhaba özelden mesaj atabilir misiniz
-
@paretowilfredo hocam ne oldu kitapları göndermediniz bak gelir uzmanlığı sınavı da geliyo