KPSS 2019/2 Merkezi Atama Kontenjanları ve Memur Maaşları
-
KPSS 2019/2 bazı kamu kurum ve kuruluşların merkezi yerleştirme işlemlerine dair kontenjanlar açıklandı. Yayımlanan listeye göre lisans mezunları için 1.749 kontenjan açıldı. Kontenjanlarda uzun zaman sonra İİBF ve SBF mezunları bir nebze olsa rahatlatacak sayıda kadroya yer verildi. Biz de kpss merkezi atama ile ilgili bütün muhabbetlerin aynı başlık altında toplanması için bu başlığı açalım istedik. Konuyla ilgilenen dostlarımıza duyurulur:
https://www.tercihiniyap.net/kpss/kpss-20192-lisans-bolumleri-kontenjanlari-h9403.html
-
En çok atama yapılacak olan SGK kadrolarına ait maaş hesaplamasını da buraya link olarak bırakalım.
https://www.tercihiniyap.net/maas/sgk-personel-maaslari-2020-ne-kadar-h9404.html
-
@Antimülakat sgk kaç puana düşer sizce hocam?
-
@deucekocu hocam büyük bölümü çeko alımı. Sizin puanınız ve çeko sıralamanız kaç? Bir de çeko mezunu musunuz?
-
@Antimülakat hocam Maliye için de ayrılmış . Acaba puan kaç olur maliye için?
-
88 ve altı zor atanır bende 84 var bi işe yaramadi
-
@Antimülakat evet hocam bölümüm çeko aslında benim beklentim yok. Son alıma kadar önümden ne kadar çekocu gitse kardır diye düşünüyorum.
Puanım 82 sıralamam 215 -
Merkezi aramalarda tercih yapmsk için para mı yatırmak gerekiyor
-
Bir de birşey daha sormak istiyorum bilginiz varsa eğer bu konuda aile ve sosyal politikalar bakanlığı alım yapıyor ya sözleşmeli atanınca o yerde kaç yıl kalma zorunluluğu var
-
@deucekocu kardeşim o kadar düşmeyecek olsa da denemekte yarar var. Sadece çeko olacak şekilde de epey bir alım var. Nasıl olsa kaybedecek bir durum yok yaz gelsin.
-
@Alipin18 hayır öyle bir durum olur mu hiç.
-
@Antimülakat Hocam işletme için atama puanı kaça düşer tahminen ve son atamada 85 puanla atanabilir miyim sizce şimdiden teşekkürler
-
@Antimülakat var hocam 20 lira ücret ödemeden tercih yapılamıyor
-
@politics06 kaldırmışlardı onu geri mi geldi? Ben en son kaldırıldı noktasında kaldım.
-
@araskar hocam bu atamada bile ihtimal dahilinde küçükte olsa ve her yeri yazarsanız. Sıralamanız kaç acaba?
-
@Antimülakat sadece 2018 puaniyla mi tercih yapiliyor
-
@Antimülakat 1178 hocam sıralamam her yeri yazabilirim sıkıntı değil benim için
-
@Antimülakat hocam ben anlayamadım şimdi, SGK sadece 134 kişi mi alabilir miş yani?
-
@Antimülakat hocam iyi akşamlar çeko mezunuyum puanım 83.7 sgk gelir mi her yeri yazabilirim sıkıntı yok
-
71 puan için sizce imkansızı ?