Kamu harcamalarının görünüşte artış nedenlerinden birisidir
Askeri nedenler
Deflasyon
Döviz kurunun yükselmesi
Sosyal nedenler
Nakdi Ayni usule geçiş
Arkadaslar insan haklari kamu kısmında mı geliyor
Arkdaşlar ceza da şu gelebilir
Konsolosluklar da işlenen suçlar Türküye de işlenmiş sayılmaz
@kemankeşş evet. Cunku diplomatlari ve nato askerlerini kendi ulkeleri yargilar
@kemankeşş Yada Belçika kuralı gelebilir
Arkadaşlar merhaba ben sınav sabahı ankara otogarda olacağım da okula en kolay nasıl gidilir otogardan ankarayı hiç bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
@Müşrif İlk defa duydum valla İlginç bir kuralmış
Arkadaşlar su ihtilaflı kısım için inkilap ve çağdaş baksak faydası olur mu? Siyasi tarih diyor ama belli de olmuyor bu işler bakan var mi?
@kalendermeşreb siyasi tarihe bakmaya çalıştım kafam patladı vazgeçtim olmuyor hocam olaylar birbirleri ile bağlantılı bir yeri bilmezsen yapamıyorsun soruyu zaten unutuyorum hocam ne olacak bilmiyorum o bölüm
@kemankeşş tarihim fena değil benim ondan ben ne olur ne olmaz göz gezdireyim. siyasi tarih konusuna baktım adana görüşmesi vs var çağdaş işe yarar gibi.
@Baelish devlet başkanlarına ve ailesinin hayatına karşı işlenmek istenen suçlar siyasi suç olarak nitelendirilemez diyor hocam
@kalendermeşreb o yüzden bende çağdaşa bakıp gireceğim inşllah tutar okuduklarımızdan
Asagidakilerden hangisi borc iliskisini sona erdiren hallerdendir ?
A ifa
B ibra
C yenileme
D takas
E ikale
@whshw ikale
@whshw Vakıfbank'ta böyle bir soru çıkmıştı hocam Borcu sona erdiren halleri ile ilişkisini sona erdiren halleri karıştırmamak gerek Yanlış yapmıştım
@kemankeşş aynen hocam dogru diyorsunuz bende simdi hatirladim ciktigini aman dikkat bu tarz bi soru cok adam eler gelirse kacirmayalim
Kamu harcamalarının görünüşte artış nedenlerinden birisidir
Askeri nedenler
Deflasyon
Döviz kurunun yükselmesi
Sosyal nedenler
Nakdi Ayni usule geçiş
@tubaay reyhani karakoç hocanın 43 videoluk bir listesi var, ondan mı bahsediyorsunuz?
@kemankeşş c mi
@whshw bravo güzel soru buda
Arkadaslar sinir disi etme karari resen valiliklerce alinabiliyor muydu