2019 KPSS İçin Kullandığınız Kaynaklar Yeterli Oldu mu? Hangi Kaynaklar Sınıfta Kaldı?
-
@fatos maliye için ne önerirsiniz?
-
@Blueberry hocam maliye mezunuyum ben kendi ders kitaplarimla calistim 30 net altina dusmedim daha ama son olarak hep 4t maliye kitabini cozup girdim sınava
-
@fatos Anladım hocam, sağolun.
-
Arkadaşlar bu sene çeko içinde hazırlanmayı düşününüyorum a kadro ve Adem kayanın çeko konu anlatımı kitaplarından hangisini önerirsiniz özellikle geçen senelerde bu alandan hazırlananlar yardımcı olursa iyi olur.
-
Hocam Alican dovletov çıkmış soru pdf vb var mı
-
Arkadaşlar vergi hukuku ve maliye için 2019 sınavına en yakın konu anlatımlı kitap olarak ne önerirsiniz
-
Arkadaşlar hukuk çıkmış soru için dönüşüm mü konsensus mu önerirsiniz?
-
Tvs her yıl değişiyor mu sizce
-
Çıkmış sorulrda yüksel bilgili mi zeynel dinler mi birde Alican dovletov cikmis muhsebe soruları nasıl
-
Arkadaşlar son beşli için soru bankası olarak iyi bir kaynak önerisi olan var mı ?
-
@tlgbrs adem kılıç var
-
@Blueberry memnun kaldıysanız sınavlar tatmininde alırım hocam
-
@tlgbrs son 5 li için detay bilgi gördükçe çalış bence soru çözmek maselef birşey kazandırmıyor ben soruya vakit harcamak yerine bol oku yapmanı öneririm
-
@Willsmithh doğrudur hocam pekiştirmek istediğimden aslında ama piyasada pek kaliteli kaynak göremedim zaten, konu anlatımı olarak katalaksi yeterli olur sanırım
-
@tlgbrs olur ama elinizdeki kitaplardan bu alanlara ilgili birşeyler gördükçe okuyun
-
@tuuba42
yüksel bilgili ceteris i 2 kere dönerseniz ciddi faydasını görsünüz.
Alican hocanın çıkmış sorular ve rasyo özgün sorular kitabı var. rasyo biraz zordur moralinizi bozabilir. Ama uğraşıp öğrenirseniz iyice ciddi avantaj sağlar size kurum sınavları da dahil olmak üzere. çıkmış soruların çözümleri de güzel, açıklayıcıdır. -
KPSS ALAN KAYNAK TAVSİYELERİ
HUKUK
Murat Konu Anlatımı,
Çıkmış çözümlü soru Konsensus, Özgün Çözümlü soru Themis
Tüyo Çıkmış sorular kitabı da yeni çıktı.MUHASEBE
Konu anlatımı Orhan Sevilengul veya Abaküs Konu Anlatımı( veya Pozitif Muhasebe Tüm dersler Konu anlatımı)
Çıkmış sorular Muhasebat veya Alican Dovletov
Numerus soru bankası
Özgün Soru Bankasından Pozitif Muhasebe Çıktı ama henüz detaylı olarak incelemedigim için yorum yapamıyorum.
Klasik sınavlar için monografi kitabı: İlhan kılıç veya Alican DovletovİKTİSAT
Mikro; Erdal ünsal(ağırdır) veya Yüksel Bilgili
Makro: Erdal Ünsal(Ağır) /Yüksel Bilgili
Karşılaştırmalı İktisat Okulları: Yüksel Bilgili
Dörtlü iktisat(Para-Banka-Teko-İDT-Uluslararası iktisat-Kalkınma-Büyüme): 4T Katalaksi
Çıkmış Çözümlü Soru Zeynel Dinler veya Yüksel Bilgili
Özgün Çözümlü Soru Hysteresis veya Analiz iktisat
Analiz hem sayısal hemde bütün konuları kapsadığı içinde bu daha mantıklıdır.MALİYE
Murat Konu anlatımı veya 4T Konu
ayrıca Abdurrahman Akdoğan konu kitabıda alınabilir.
Vergi Hukuku ve TVS konu anlatımı; Matrah-Sertkan Erdurmaz
Özgün Soru: 4T Maliye Çözümlü Soru Bankası veya Mali Disiplin(Alper Demir),
Çıkmış sorular 4T maliye soru kitabı
Vergi hukuku ve TVS: Matrah Soru Bankası
Maliye 4T Özgün Soru Bankasını alan arkadaşlar çıkmış soruları almasına gerek yok. Onun yerine diğer özgün soru bankasına bakıp kaynak çeşitliliğini arttırabilirsiniz.Bu kaynaklardan Orhan Sevilengül, Erdal Ünsal ve Abdurrahman Akdoğan kitapları biraz ağır ve sıkıcı gelebilir ilk başta alışınca kitaplar rahat bir şekilde bitiyor ve gerçek anlamda konuları öğretiyor.
Hukuklardan tek tek kitap almak isterseniz.
Anayasa-İdare-İdari Yargı-Ceza: Themis
Borçlar ve Medeni: Mehmet Remzi
Ticaret hukuku: Ayşe SarıcaKonuyu çalıştıktan sonra çıkmış sorular sonrasında özgün sorulara bakmalısınız. Önce çıkmış soruların analizini yapıp hangisi konuların veya bilgilerin önemli olduğunu kavrayıp sonrasında calışmalarınızı ve soru çözümlerinizi ana göre şekillendirirsiniz.
-
Arkadaşlar kpss bin yüzde 80 ı kolay ve orta derece zorlukta sorularda oluşur eğer gözünüzde büyütüp çok detaylı çalışıp zor sorulara odaklanırsaniz kolay ve orta soruları yapamazsınız benim hocam videoları veya dershane kaynaklari ( herhangi bir dershane ) sağlam çalışırsanız zaten 85 li puanlari görebilirsiniz eğer ilk defa girip kitap arayışında olan arkadaşlar varsa şunu bilsin kötü kaynağın bile hakkını verirsen iyi bir puan alırsın yok hedefin 92 93 95 gibi puanlar almaksa ki bu sınavın yüzde 20 si dır bunun için detaylı çalışabilirsiniz
-
@Willsmithh hocam çok doğru bir yorum yaptınız aynen katılıyorum
-
@Sivka27 hocam ķultur yetenek içinde paylasabilir misiniz?Özellikle türkce ve matematik açiklamalari cozumlari iyi olan kitap neler var?