İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
- 

@guymağduru hocam cevap nedir hangi kanun da bu 
- 

@scofieldmustafa kaymakamlık sınavı gününden daha soğuk artık sabahları  
- 

@onuktekin o zaman sıkıntı kesin giyilir  sınıf sıcak olursa çıkarırız sınıf sıcak olursa çıkarırız
- 

Arkadaslar madem sorularda aciklanmiyor bekleyis sureci can sıkıcak. Sinav sonuclari ne zaman aciklaniyor 
- 

@whshw C 
- 

@whshw dahol hocam ama butarz sınavlarda yüzeysel sorarlar en azından genelini sözleşmelerden ve başlangıç hükümlerinden gelir diye düşünüyorum 
- 

@whshw hocam 2 3 hafta içinde aciklaniyormus geçen yıl hızlı ilerlemiş süreç sınav gününden 7 ay sonra iş başı yapmisler 
- 

@Willsmithh ooo super insallah kazaniriz hocam 
- 

@kemankeşş, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 @guymağduru hocam cevap nedir hangi kanun da bu Ben 10 diye hatırlıyorum eski sorulardan cvp 15 demiş ondan sorayım dedim 
- 

@guymağduru yabacıların çalışma izinleri kanunu mülga hocam orada mı geçiyor 
- 

@guymağduru işgücü kanunun da geçmiyor ama hangi kanun 
- 

@onuktekin sinav sabahı gelmeye kadar verdim ayazini yiyip hasta olmam umarım  
- 

@guymağduru hocam Uygulama yönetmeliğinde 15 gün diyor Arkadaşlar Yanmcıların Çalışma izni hakkıkda kanun Uygulama yönetmeliğini okumaya gerek var mı 
- 

@kemankeşş Yandex sorularında vardi 
- 

@guymağduru eski hocam onlar 
- 

Arkadaslar oyle yonetmelik falan okumak gerekiyor muydu ya ? Valla ben hic bakmadim oralara. O kadar detay gelmez heralde 
- 

dostlar detayda bogulmaya gerek yok bence cikmis sorulara bakarsaniz zaten detay yok yani 
- 

@aroma hocam sabah aşırı bir soğul olmaz hava ısındıkça soğuyor değişik bir şekilde hele yağmur yağarsa ılık olue zaten okula gidince çay için bol bol 
- 

@whshw olmaz heralde hocam 
- 

@IS-LM inşallah dostum