2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
-
@Aslan-Reyiz bende size gönülden teşekkür ederim.burda ben de dahil bi çok kisi tarafindan duyum getirildi hepsi boş çıktı.
İlk kez bu kadar yakın hissedildi.pareto.Hocamın da dediği gibi Sayet liste bi kez daha geri cagirilmazsa açıklanır diye düşünüyorum bende.
Şu tepkilerden sonra bakanlığın bilerek uzatmasi ihtimali uzak görünüyor.
Cidden sosyal medyanın gücü olduğuna bende inanmıyordum. (3 5 kisi ile)
Sureci de takip i birakmistim.
3 5 kisi nin sesinin ne kadar gur ciktigiyla alakaliymis
Birazda. Maliye Bakanının açıklaması da bunu doğruladı. Allah razı olsun .oncelikle siz gibi aciklanmasi yönünde emek veren arkadaşlarım in kazanmasiini canı gönülden dilerim. -
@guzelgunler iyi dileklerin için teşekkür ederim dostum. 2 hafta önce baya umudu kesmiştik özellikle bu liste geldi gitti olayından sonra ben dahil büyük kesim elini ayağını çekmişti.Fakat tam da bu gibi zamanlarda cesaret lazım.Aksi takdirde iş teftişin hali ortada.Tek amacım işin o aşamaya gelmemesiydi.
1 mesajtan bile bir şey olur.1 mesaj attım vekilin bir tanesine ilgileneceğim dedi ve 5 gün sonra önerge verildi.Dalga dalga sizlerin desteğiyle yayıldı.Önergeler, etkinlikler,wp,email,dm çalışması ,gündeme gelme vs. ve bakanlık, başkanlık üzerinde psikolojik bir baskı oluşturduk.Gücümün yettiğince kimi zamanda risk alarak ,ricacı olarak büyüklerimizden elinden geleni yapmasını istedim.***Önemli olan birlik olmak, ben sadece ön ayak oldum.Ama sizlerle başardık bu hareketliliği.***Çünkü bu şahsi bir olay değil hepimizin meselesi.Adını sayamayacağım kadar dostum ve sizler destek oldunuz.
Üstadımız ve değerli dostum @paretowilfredo nun belirttiği gibi şu aşamada gelişmeler olumlu ve bir aksilik çıkmazsa yılbaşından önce açıklanmaması için bir sebep yok.Ama resmi olarak açıklanana kadar mücadeleye devam edeceğiz.
-
@Aslan-Reyiz balkon konuşmasını da yaptıgına göre dağılabiliriz.:)
-
Arkadaşlar sözü şimdi sayın bakanımızın kızı @newworldorder e bırakıyorum
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Arkadaşlar sözü şimdi sayın bakanımızın kızı @newworldorder e bırakıyorum
Hayal ürünü
-
whatsapp grubundan bi arkadaş sgk genel müdür yardımcısından edindiği bilgiye göre sonuçların yılbaşından önce açıklanacağını yazmış
-
Geçen aylarda açıklanacak, bakan imzaladı dediklerinde arkadaşımdan aldığım bilgiyi dile getirmiştim. Kendisi bana bakanın imzalamadığını söylediğinde burda linç yemiştim - k. Şimdi ise o arkadaşım 3 gün önce bugün yarın açıklanacak şeklinde bilgi verdi. Ne kadar doğrudur bilemem ama genel kanı yakın zamanda açıklanacağı. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Zor günler geride kalsın ama yine de binlerce kez şükürler olsun.
-
@denetcii kaynağınız nedir hocam
-
@kadroluissiz kaynak söylemeyi doğru bulmuyorum 3 yıldır mülakatlardan elenen biri olarak bana güvenmeniz yeterli.
-
Liste nasıl gidip gelebiliyor arkadaslar, listenin değişmesi kolay bisey mi de
-
@denetcii yarın cuma olduğu için de illaki beklenti oluştu. Yine nöbetteyiz..
-
İkinci büyük duyum dalgasıyla karşı karşıyayız dostlar her taraftan gelen bilgiler birbiriyle örtüşüyor.
Son zamanlardaki mücadelelerin oluşturduğu kıvılcım ateşe dönüştü. O ateşle yanabilmek için son kalan duvarları yıkmak da yine bize düşüyor. Bu olumlu havanın etkisiyle yarın yapılacak guy etkinliğine katılımı yüksek tutalım.Gündemde tutunabilmek pastanın üzerindeki çilek olacak.
@Aslan-Reyiz kıvılcımların efendisi yine önderlik edecek inşallah.
Bununla beraber yarından itibaren bütün hafta boyunca bakanlık ve kurumu sık sık arayalım geri dönüşleri foruma yazalım. Süreç bakanlıktan kurtulduğu vakit SGKnın keyfiyetine engel olmak için iki kanalda baskıya devam etmek önemli.
(Metaforları biraz abartmış olabilirim heyecan katsayısı gittikçe yükleniyor dile vurdu kusura bakmayın) -
Şu vakitten itibaren güvenlik soruşturması diyenin ağzına kürekle vurun arkadaşlar.. Anayasa mahkemesi güvenlik soruşturması aranması şartını iptal etti.. Kânun çıkmadıkça artik soruşturma diye bir şey yok..
https:/ /www.memurlar.net/haber/870032/ -
@redcrossbjk, içinde söyledi: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
Şu vakitten itibaren güvenlik soruşturması diyenin ağzına kürekle vurun arkadaşlar.. Anayasa mahkemesi güvenlik soruşturması aranması şartını iptal etti.. Kânun çıkmadıkça artik soruşturma diye bir şey yok..
https://www.memurlar.net/haber/870032/Kuruma bakanlığa artik baskı yapmalıyız. Artik böyle bir madde yok. Şu andan itibaren soruşturma bahanesi yapamazlar. Açıklamaları gerekir.. Görüşülen milletvekilleri ile tekrar iletişime geçelim derim
-
SGK Özel kalem hidayet bey den anlamlı paylaşım :))
H.MERCAN
@hidayet_mercan
·
22d
#ÖnemliKarar#Anayasa Mahkemesi, memuriyete girişte güvenlik soruşturması şartı arayan düzenlemeyi iptal etti.
Kural Anayasa'nın 13., 20. ve 128. maddelerine aykırıdır. İptali gerekir.
Tamamlanamayan Güvenlik Soruşturmalarına elveda...
#AYM #KVKK
-
Vallaha çok harika bir gelişme herkes niye bu kadar sakin:)
-
@denetcii yorgunluk
-
Şu sınav bir açıklansa ortam çok rahatlayacak. Yoksa guy gelince mükerrer basvuruyla çoğu kişi dışarda kalacak.
-
@Aslan-Reyiz yalnız SGK Özel Kalemi’nin yazdığına bakar mısın
“Tamamlanamayan Güvenlik Soruşturmalarına elveda...”
Garibime gitti, topu direk kendi üstlerinden ilişkili oldukları bakanlığa atıyolar -
@bornova35 hidayet bey daha önce soru önergelerini de beğenmişti.Zaten başkanlık açıklamak istiyor iş bakanlıkta.Listeye onay cıktığı an 15 dk-1 saat içinde açıklanır.