KPSS Kurs Fiyatları
-
herkese merhaba ben 2020 için kpss kursuna gitmeye karar verdim evde ne yazıkki tek başıma yapamadım ankarada bir kaç kurs buldum 10 gün evvel derslere başlamışlar fakat fiyatlar çok başlayanlarada yazılmak istemiyorum ortalama ne kadara yazıldınız sizlere danışmak istedim
-
@my0606 bende kurs arıyorum ankarada ama fiyatlar çok pahalı online eğitim düşünmeye başladım
-
Şu saatten sonra kurslar genelde para kazanmak için açtığı gruplar ağırlıklı olur moralinizi bozmak gibi olmasın eğer oluyorsa sorun sadece iktisat muhasebe gibi derslere hemen başlayabilirsiniz 2 ders şeklinde hemen alıp başlayıp maliye ve hukuku video derslerle halledin busaydigim 2 ders için kur epey zaman kaybolur ucuz olarak ve hocaları iyi makro akademi var kendim oraya gittim birde bir arkadaşın gidiyor yine makro akademinin iktisat ve muhasebe hocaları var garanti akademi . Kurumsal büyük kurslar daha iyidir ama fiyat açısından nerdese yüzde 60 ilk fark var .. iyi çalışmalar
-
Kpss b icin ankara sincan pegem akademi 2200 istedi
-
@Willsmithh ben garantiden muhasebe ve yds almıştım gayet iyidi tek eksisi sınav atmosferine sokamıyor yoksa eğitimi kaliteli.
-
@rassal hocam ben gltmedim sadece sevdiğim bir hocam orda kurs koordine etmis hocama kefil olup arkadaşıma önerdim şimdilik memnun program sonunda ne olur bilinmez
-
@Willsmithh, içinde söyledi: KPSS Kurs Fiyatları
olmasın eğer oluyorsa sorun sadece iktisat muhasebe gibi derslere hemen başlayabilirsiniz 2 ders şeklinde hemen alıp başlayıp maliye ve hukuku video derslerle halledin busaydigim 2 ders için kur epey zaman kaybolur ucuz olarak ve hocaları iyi makro akademi var kendim oraya gittim birde bir arkadaşın gidiyor yine makro akademinin iktisat ve muhasebe hocaları var garanti akademi . Kurumsal büy
daha öncesi evde çalışmak için yazılmamıştım oda olmadı yeni başlayacak olanların ne gibi zararı olur