@monser uluslararası kamu gibi bölümlere dahi gerek yok bence yine video derslerle de gayet iyi anlaşılıyor
my0606 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Güncel Ankara Dershane önerileri
-
RE: Seneye için alan Ankara da alan kursu önerisi
4t kesinlikle tavsiye etmem dersi görür çıkarsın onun dışında hiç birşey yapılmıyor hocalar iyidir eğer dersine girerse you tube dan farksız kayıttan sonra işine gelirse modu var öğrenciye yönelik bir kurs araştırmalısınız
-
eğer düzenli programlı bir kurs istiyorsan diğer kurslar için birşey diyemem fakat 4t rezil etti bizi kimseye asla önermiyorum. merdiven altı misali....
gerekçesi ise hocaları iyidir diye gittik fakat kayıttan sonra işinize gelirse muamelesi görüyorsunuz paldır küldür dersler işleniyor sınıflar dedikleri sayı 40 iken 60 ı buluyır herkes katıldığında oturacak yer olmuyor ayakta kalıyorlar. yönetim ve program açısından tam fiyasko yaşadık hocaları ve yayınları istediği kadar iyi olsun hiç bir verim alamadıktan sonra işe yaramıyor kendi görüşüm budur detayları anlatırsam dedikodu olacak -
bu peş peşe yeni hesap açarak kurs reklamı yapan , mesajları silindi görünen sözde "öğrenci"ler kusursuz bir yer çok,memnunuz ,en iyisi ... sözlerine;
-hafta içi kursu olarak kaydolup sürekli değişen, hafta sonu, hafta içi akşam yapılan ders programından hatta aynı saate koyulan derslerden mı memunsun ?
-tüm kurslar eğitime başlamışken kursun eğitime başlamamasından mı çok memnun
-şu tarih olmuş henüz sadece 1 kez deneme yapmasından mı memnunsun
diğer tüm kurslar telafi eğitimleri, denemeler yaparken buranın yapmamasından mı memnun
bunları inkar edemez heralde şuan telefonla arayarak teyit edilebilir
herkesin farklı fiyatlarda kaydolmasına da hazır olun orası ayrı moral bozucu
kaydolurken hiç biri olmayacağına dair teyit ettim üsteleyerek fakat en ufak fırsatta kendi lehlerine değişti
kurs arayan arkdaşlar bende düzenim olsun diye gitmiştim kursa fakat fayda dan çok maddi ve manevi zararı oldu .hoacalardan da faydalanamadık bu programlar yüzünden en mantıklısı kütüphane ye düzenli gidip,kaynakları alıp videolar ile kendiniz alıp çalışmanız emin olun daha faydalı olacaktır. ilk defa ve üniversitede bu alan derslerini görmeyen biri olarak söylüyorum bunları bende kendiniz çalışın diyenleri dikkate almamıştım çok haklılarmış. başka arkadaşlara fikir olsun diye yaşadığım deneyimlerim bunlardır.
my0606 tarafından gönderilen son iletiler
-
Pandemi Döneminde Yüz yüze eğitim vermeyen Kpss Kursları Ücret iadesi hk
merhabalar, covid 19 sebebiyle mart ayından sonra kpss kurslarından bazıları yüzyüze eğitime hiç geçmeden dönemi geçirdiler. hepsi olmasada benim gittiğim kurs haziran ve ağustosta da kursu açmadılar.
kurslar bu konuda devletten 3 aylık ciddi maddi destekte aldılar ve ödemeleri bizden tam aldılar. özel okullarda 3 aylık ücretin iadesine emsal bir karar çıkmış daha önce acaba sizlerden de bu konuda girişimi olan yada tavsiyesi olan varmıdır.
e devletten tüketici hakem heyetine başvuru konusunda -
Kurum Sınavları YDS Gerektirmeyen Kurumlar
merhabalar, kurum sınavlarında yds şartı gerektiren bazı kurumlarda ilanlarında " lisans öğrenimini eğitim öğretim dili yüzde yüz İngilizce olan" şeklinde açıklamayla yds sonuç belgesi istemeyen kurumlar oluyor. bu şartların olduğu hangi kurumlar var bildiğiniz KPSS a veya b ile başvuru gerçekleştirebileceğimiz
-
KPSS A İşletme Hk
Merhabalar,yaklaşık 10 aydır p48 puan türü ağırlıklı çalışıyorum, 2020 Kpss A da işletme bölümünden çalışılması gereken yerler yada okumadan girme dediğiniz kısımlar, tavsiyeleriniz varmı acaba .
bu yıl ilk defa gireceğim için çok tecrübesizim bu konuda. yüksek bi YDS puanı ile işletmeye de son düzlükte bakmakta fayda olabilir diye düşündüm fakat nereye yoğunlaşacağıma dair bir sağlıklı bir bilgi bulamdım -
İşletme mezunu MBA yapmak ne kadar mantıklı
merhabalar ben işletme mezunuyum, işletme yüksek lisansı yapmak istiyorum fakat kime danışsam genellikle mühendislik fakültesi mezunları tercih ediyor zaten lisansta eğitimini aldın olarak fikir veriyorlar. sizlere danışmak istedim.
(lisans eğitim dili ingilizceydi ve müfredat ve ders işleyişi konusunda türkçe iibf den biraz farklıydı bu yüzden bu yorumlar genellikle yapılıyor) -
RE: Yanlış Sınav Başvurusu
@mrblue10 siz banka ile görüştünüz mü ? yoksa sadece sınav.anadolu destek ile mi ?
-
RE: Yanlış Sınav Başvurusu
@churcill çok teşekkür ederim sağolun bugün anadolu üniversitesiyle konuştum mail attılar düzelmeyeceğini söylediler. banka ile iletişimi deneyeceğim yarın
-
Yanlış Sınav Başvurusu
merhabalar, yaklaşık 8 aydır kurs ile kpss A çalışmaktayım kurum alımlarının zor ve çok az olmasından dolayı banka sınavlarına girmekti hedefim.
Uzun süredir de beklediğim Halk bankasının en son açtığı sınavda uzman yardımcılığı başvuracaktım fakat internet ve bilgisayar erişimim 2 haftadır kısıtlı olduğu için bir yakınımdan rica ettim oda bankoya başvuru yapmış ne yazık ki cuma akşam haberim oldu kontol ederken ne yaptıysam düzeltemedim destek hattı da kapalı olduğu ve yeni başvuru yapmadığım için bu durumda sanırım artık yapacak pek bir şeyim yok fakat yine de bir umut sizlere de danışmak istedim. -
RE: Halkbank Müfettiş Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2020
arkadaşlar internet erişimim olmadığı için bir yakınıma başvuruyaptırdım fakat oda yanlış yapmış bankoya başvurmuş uzun süredir uzman yardımcılığı için bekliyordum şansı mı kaybettim sanırım düzeltme imkanı hafta sonu olduğu içinde iletişim kuramadım anadolu üni. ile yapabileceğimiz birşey varmıdır sizce
-
@zehraaa, içinde söyledi: Güncel Ankara Dershane önerileri
Evet ders programından da memnunum. Bizim bir tek maliye dersimiz kalmıştı o da bitti. Ders canlı yapilirken giremedigim için sisteme kaydedilmiş halini izliyorum su an. Çok verim alıyorum . Denemelere gelince, dershanede yapılacakmis. Riske girmek istemiyorum diyenler denemeleri alıp evde de cozebilirlermis. Sinav yaklastikca stres artiyor umarim
burada öğrencileri sanki yalancı konumuna düşürmeden önce insanlar bi sorgulasın silinen yorumlarınız ile birlikte..
Diğer tüm kurslar gereken tedbirleri alarak açılmışken sizin kursunuz neden maddiyattan kaçarak Açılmayacağını ve örgün eğitimiçin verdikeleri eğitimi ücretlerini uzaktan eğitime çevirmenizi okuyucular arayarak teyit edebilir. şu dönemde nasıl ortada bırakıyorlarsa gelecek yıl kayıt yapmaya gelen öğrenciler de bu deneyimlerimizi öğrenmeli.
-
Kpss A Çalışma Programı Tavsiye -Destek -Yardım
herkese merhaba,Alan derlerinde Kendi çabalarım ile belli bir aşamaya geldim fakat son 3 ayda nasıl bir program, nasıl bir izlemeliyiz? hangi sırayla nerelere ağırlık verebiliriz ? Diğer okuyuculara da faydası olur belki
Kişisel durumum ise şu şekilde;
Şuan sadece ağırlıklı videolardan konu çalışıyorum ardından fazla olmasada çıkmış soru çözüyorum.fakat düzene oturtamadaım son 2 aydır düzenim karıştı ders sıralaması konusunda özellikle kursa ayak uydurmaya çalıştığım için bununda nedeni ;
Bu yıl ilk defa sınava hazırlandığım için eylül ayında başladım çalışmalara tabi çok zorladı başta daha sonra dersleri ilk defa gördüğüm için 3 ay sonra kursa gitmeye karar verdim fakat kurs ta ne yazık ki yanlış seçim yapmışım çok zararı oldu. Aşırı düzensiz programları ve ilgisizliklerinden dolayı ücretini ödediğimiz kurstan da alamıyorum bu bilgileri ve rehberliği hiç bir bilgilendirme taktik program vs hiç bir şey denemeler dahil almadık Sorun cevaplayalım diyorlar bilgim olmayan şeyi nasıl sorayım 1 ders dışında neredeyse tümünü uzaktan anlattılar pandemi gerekçesiyle
gerçekten şuan sistem ve sınavlar hakkında hiç bilgim yok sadece konu-soru şeklinde ilerliyorum aylardır ,çevremde de sınavlara hazırlanmış ve hazırlanan kimse yok buradan başka yardım alabileceğim bir yer de ne yazık ki yok.