Yanlış Sınav Başvurusu
-
merhabalar, yaklaşık 8 aydır kurs ile kpss A çalışmaktayım kurum alımlarının zor ve çok az olmasından dolayı banka sınavlarına girmekti hedefim.
Uzun süredir de beklediğim Halk bankasının en son açtığı sınavda uzman yardımcılığı başvuracaktım fakat internet ve bilgisayar erişimim 2 haftadır kısıtlı olduğu için bir yakınımdan rica ettim oda bankoya başvuru yapmış ne yazık ki cuma akşam haberim oldu kontol ederken ne yaptıysam düzeltemedim destek hattı da kapalı olduğu ve yeni başvuru yapmadığım için bu durumda sanırım artık yapacak pek bir şeyim yok fakat yine de bir umut sizlere de danışmak istedim. -
@my0606 hocam çok yazık olmuş üzüldüm sanırım yapılacak bir şey yok ama siz yine de bankayla bi iletişime geçmeye çalışın bugün
-
Parayı yatırdıysan düzeltmiyorlar.Benim başıma geldi Yine de dene.
-
Ben de buradan sorayim. Para yatırma son tarih olarak 13ü saat 17.00 yazıyordu fakat sitede başvurum gözükmüyor. Ne yapmam gerek?
-
@churcill çok teşekkür ederim sağolun bugün anadolu üniversitesiyle konuştum mail attılar düzelmeyeceğini söylediler. banka ile iletişimi deneyeceğim yarın
-
@mrblue10 siz banka ile görüştünüz mü ? yoksa sadece sınav.anadolu destek ile mi ?
-
@my0606 e posta