İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
- 

Borclanma nasil devletin surekli geliri olabilir aklim hayalim almiyor 
- 

@whshw hocam eğer sürekli demek istediyse soru ben arizı ne bilmiyorum senyoraj nasıl olmuyor 
- 

Arkadaşlar bir alım daha olacak. Sayısını bilmiyorum ama yakın bir tarihte bir alım daha olacak. Benimde sınırda kaldı malesef. Insallah bir sonraki alımda iyi yapariz 
- 

@Willsmithh benim yarısındanda fazlası yanlış. Maliye mezunuyum  
- 

@errayn senin kac çıktı hocam 
- 

68 doğru benim hadi geçmiş olsun 
- 

@scofieldmustafa son 20 hariç 63-65 arası ama 
- 

666 doğru var benim de 
- 

@errayn hocam marjimal tasarruf srtarsa maarjinal tuketim azalir carpan azalir is diklesir 
- 

@IS-LM şimdi anladım ben çarpanı yapıp 1 bölü yapmayı unttum desene eyvallah hocam 
- 

@errayn cidden sıkıntı hocam 70 baraji olan bi sınava 80 soru üzerinden girmek. Daha mantıklı yapilabilir sorular olur 5 6 yapariz diye düşünüyordum ama.. 
- 

@scofieldmustafa kamu mezunu olduğum halde ben bile yapamadım aşırı saçma sorulardı son 20 si 
- 

@errayn hocam arizı gecici demek. Ozellestirme geliri gecici bile olsa yada senyoraj borclanma da asla devletin surek geliri olamaz 
- 

@whshw anladım hocam benim maliye zayıfta anlayamıyorum kavramları 
- 

Hukuk 17. Soru d de doğru değil mi 
- 

@whshw sınavda aklıma gelmedi ama simdi kafami duvara vuruyorum hocam arizi gelirlerde borçlanma vardi nasil kacirdim onu ya. Kpss den beri maliye bakmayinca boyle oluyor 
- 

@Willsmithh çok haklısınız hocam anayasa,idare, medeni, borçlardan bu kadar az soru gelmesi çok saçma. 
- 

@whshw, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 @errayn hocam arizı gecici demek. Ozellestirme geliri gecici bile olsa yada senyoraj borclanma da asla devletin surek geliri olamaz iptallik soru hangisi değildir mi demek istediler herhalde 
- 

@guymağduru hocam bence sınavın en iyi iki bölümü hukuk ile iktisattı hazırlayanlar başarılı ama maliye bence en saçmasıydı 
- 

@guymağduru aynen oyle. Buna itiraz edicem ben