TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

KPSS A
    kasım 2019 108 dönem kaymakamlık
    556
    8071
    983901
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      Mehmed Kemal Son düzenleyen:

Yargıya gidiş hiçbir şeye yaramaz. Mülakatlar yapılır atanan atanır sonradan yargı kararıyla kazananlar usulen mülakata alınır kadro karşılığı bulunmadığı için hepsi elenir. Oradan medet ummak beyhude. Hatasını ÖSYM düzeltmeli. Gecikmiş adalet, adalet değildir.

A E 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
      • A
        aslan38 Son düzenleyen:

Kismi iptal nedemek diyorduk simdi anlamis olduk belki iptal edilir belki edilmez demek oluyormus kgb bile bukadar derin istihbarata ulasamazdi heralde

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • A
          ank3435 @Mehmed Kemal Son düzenleyen:

@Mehmed-Kemal kesinlikle. 15 günde karar cıkar diyerek insanlara umut aşılayıp pr kasıyorlar. 15 günde sınav sonucu açıklanmıyor ki yargı kararı verilecek.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • G
            gürkannn @gürkannn Son düzenleyen:

@gürkannn burda belirtilen arkadaş bir yıldır maliye bakanının değişeceği duyumunu alıyor tam 1 yıldır

• locke
              locke Son düzenleyen:

Sürecin başından beri sadece okuyayım üye olmayayım dedim fakat bu Kutluay hoca benim sinirlerimi bozdu. Reklam peşinde mi kendini önemli biri olduğunu mu göstermeye çalışıyor anlam veremiyorum. Kısmi iptal var... Açıklayın artık sonuçlar belli... Sakin olun... vs vs. Bodozlama bir giriş oldu. Selamlar dostlar!

Eski bir şarkı, batık bir şehir, bildik bir deniz...
              Asılı kalan gökyüzünde gün batımı biziz.

• T
                Tardukağan @gürkannn Son düzenleyen:

@gürkannn, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

Kutluaya zerre kadar güvenmiyorum. Sadece pr kasmaya çalışıyor.

Pardon da! Bu forum da güven kelimesini ağzına alacak en son kişi sen olmalısın. İnsanları trolleyip (14.00) sonra hangi yüzle foruma bu cümleyi yazabiliyorsun? Yüzsüzlüğün bu kadarına da pes yani.

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                • G
                  gürkannn @Tardukağan Son düzenleyen:

@Tardukağan trollemek? Tanımadığın bilmediğin birinin ortaya attığı basit sıradan bir iddiaya inanıp inanmayacağına bakarak zeka seviyeni ölçtüm. Belli ki inanmışsın, geçmiş olsun.

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • G
                    gördesli Son düzenleyen:

Neredeyse 4 yıldır bu işin içindeyim hiç bir sınavın bu kadar sancılı olduğunu görmedim ya hani bizi yoran beklemekti açıklanmamasıydı şimdi tarih belli bariz hatalı soruların iptali var mı yok mu belli değil bu daha kötüymüs gercekten umarım ösym bu işi yargıya bırakmaz çünkü sorular resmen hatalı oldugunu bağıracak artık dile gelse

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • E
                      emrediyebiri @Mehmed Kemal Son düzenleyen:

modules:composer.user_said_in, @Mehmed-Kemal, 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı

Yargıya gidiş hiçbir şeye yaramaz. Mülakatlar yapılır atanan atanır sonradan yargı kararıyla kazananlar usulen mülakata alınır kadro karşılığı bulunmadığı için hepsi elenir. Oradan medet ummak beyhude. Hatasını ÖSYM düzeltmeli. Gecikmiş adalet, adalet değildir.

Hocam hakimlikte benzer süreç oldu ama sonra mülakata usulen alınanların hepsi elendi mi gerçekten bilen var mı?

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • T
                        Tardukağan @gürkannn Son düzenleyen: Tardukağan

@Tardukağan trollemek? Tanımadığın bilmediğin birinin ortaya attığı basit sıradan bir iddiaya inanıp inanmayacağına bakarak zeka seviyeni ölçtüm. Belli ki inanmışsın, geçmiş olsun.

Özür dilerim, bir yanlışlık oldu demek yerine, geçmiş olsun diyerek seviyeni belli ettin. Kusura bakma ama zekâmı ölçecek bir konumda görmüyorum seni 😉

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • G

@Tardukağan yanlışlık yaptığımı söylemedim ki, basit sıradan bir iddia dedim. 😉 okuduğunu anlamayarak iddiamı kanıtlıyorsun☺️

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • S
                            sonsuz @emrediyebiri Son düzenleyen:

@emrediyebiri elenmişler hocanın biri ile konuşmuştuk kimse alınmamış

• T
                              Tardukağan @gürkannn Son düzenleyen:

@Tardukağan yanlışlık yaptığımı söylemedim ki, basit sıradan bir iddia dedim. 😉 okuduğunu anlamayarak iddiamı kanıtlıyorsun☺️

Bence okuduğunu anlamayan sensin. Öz güven problemini, sanal ortamlarda insanları trolleyek, kendince dayanaksız yöntemler ile zekâlarını ölçerek aşamazsın ..

bundan sonra yazdığına cevap veremeyeceğim ayrıca forumu gereksiz yerine meşgul ettiğim içinde herkesten özür diliyorum.

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • E
                                ENTRY Son düzenleyen:

bu gün açıklanma ihtimali yok sanırım

3 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • 3
                                  3echelon3 @ENTRY Son düzenleyen:

@ENTRY 24 gun gecti, sabrın sonu selamet insallah...

Kimsin sen? Şüphesiz sen, sen değilsin.

• G

@Tardukağan cümleye bence ile başladığına göre durum vahim. Allah ailene sabır versin. Sen bugün istirahata çekil akşama kadar ancak içindekileri çıkartırsın.

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • N
                                      nairu Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @gürkannn Son düzenleyen:

@gürkannn tartismaniza müdahil olmak istemem aslında ama senin gibi insanları görünce tahammül sinirlarim zorlaniyor. Hangi zekanla neyi olcuyosun senin zekânı kim ölçtü kaç çıktı. Diyelim ki çok üstün zekalısin git nüfusa ismini zeki olarak değiştirmeye falan çalış burada zeka gösterisi yapmaya çalışma insanlarin canı burnunda zaten

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                      • M
                                        mrblc23 @gürkannn Son düzenleyen:

@gürkannn kasarkende kaybediyor

• L
                                          ldksla Son düzenleyen:

Kıymetli arkadaşlarım öncelikle Allah hepinizin hakkında hayırlısı neyse onu versin...Ben önceki dönem kaymakam adayı arkadaşınızdan biriyim, şu anda yaşadığınız tedirginlik,heyecan ve stres gibi duyguları ben de geçen sene fazlasıyla yaşamıştım koşuşturmadan fırsat buldukça forumda yazılanları takip ediyorum ve inanın hala sanki tekrar sınava girmiş ve sonucu bekler gibi heyecanlanıyorum. Kıymetli kardeşlerim 108. Dönem Adayları olarak 100 arkadaşımız bu mesleğe dahil olacak ancak 100 kişi arasına giremeyenler için bu dünyanın sonu değildir. Ben ve bir cok arkadasim ikinci, üçüncü hatta beşinci girişinde bu meslege dahil oldu. Kesinlikle bu meslek idealinizse ( bu meslek asla bir işim olsun ya da kaymakam oldu desinler diye yapılabilecek bir meslek değildir ) pes etmeyin, kendinize güveninizi yitirmeyin emin olun başaracaksınız. Allah gönlünüze göre versin kıymetli arkadaşlarım.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 21
                                          • Ç
                                            çölkaplanı Yasaklı Son düzenleyen:

Yok mu duyumu olan ??

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 383
                                            • 384
                                            • 385
                                            • 386
                                            • 387