DHMİ - Devlet Hava Meydanları İşletmesi Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Babamın emekli olduğu kurum, benim de çalışmayı hala çok istediğim bir kurum normal memurluğu bile olur ama 83 puana mümkün değil gelmez müfettişlik off off 2006 dan bu yana kurum ilk defa a puan türleriyle alım yaptı. Heralde bir sonraki alımı 2030 da falan görürüz
-
geçen sene buna benzer epdk ilanı 89 küsür kapatmıştı oda sadece p48 istiyordu bu sene 2019 puanıda dahil edersek ve sayıştay ile sgk müf. acıklandıgını düsünüp ingilizceninde ayaküstü yapılcak bir sınav olmadıgını bu yüzden ankara dışı uzak yerlerden gelecek arkadasların boşa masraf yapmayacagını düsünüp onlarıda cıkarırsak birde azerbaycandan 12 puan aldık mı 90.3 ile kapatır diyorum
-
pardon epdk yerine tedaş olacak
-
@RqzeeT 10 kişide tedaş kazananları düş
-
@Willsmithh ingilizcesi agır olur bence zaten ingilizce isteyen bir kurum mesela B kadro alımlara bak dhmi'nin hep yds 70 istemiş
-
Normal müfettiş yardımcısı maaşı mı verirler ki?ben pek zannetmiyorum.normal düz memuru 6500-7000 arası alıyor.
Müfettiş Yardımcısı en az 8000-9000 alır herhalde.bilenler yardımcı olsa keşke -
Ingilizce konusunda kimseyi yönlendirmeye
etkilemeye , manipüle etmeye, vicdani bir muhakemeye itmek doğru bir davranış değil malum etki ile basvurmamasina neden olmak da ilan kitliğinda bir hakka girmektir bırakın herkes iradesi ile hareket etsin ki bu süreçte bulunan kişi en az 2 yılını vermiş biridir kararı verecek öngörüye sahiptir.
Talep ve şartların çatışması yada farklılığı olacaktır. Hakkımızda hayırlısı olsun -
@karagergedan kaymakamlık ve idari hakimliğe hazırlanan birisinin arada İngilizce ve muhasebeyle uğraşacagını sanmıyorum.
-
bu gözler aynı gün olan sayıştay sınavı ile rekabet kurumu ilanına başvuran kişiler gördü
-
@rassal aynen hocam bende sırf kaymakamlığa başladığım için başvurmucam 92.5 puanım aslında İngilizcem fena değil ama yinede işgal etmeyim
-
Ben de kaymakamlığa şöyle böyle bakıyordum ama tamamen bırakırım artık onu . Kurum sınavları ağır basıyor . Umarım herkes bir tarafı tercih eder , çoğumuz en istediğimiz yerlerde oluruz
-
92.2 ile başvuracam bu dönemde ilanlar nispeten daha çok geliyor yılbaşından sonra 1 2 ay duraklama mevcut. Bugünleri iyi değerlendirmek lazım.
-
90.6 ile basvurcam gelir mi tam bilmiyorum acaba hem 2018 de hem 2019 da 90 üstü alan kaç kişi var o mükerrerleri cıkarırsak bir puan tahmini yapılabilir.
-
Arkadaşlar başvuran son kişinin puanıyla eşit olan adaylar çağrılır ibaresi var, diyelim 89.9 ile kapattı ilan benim puanım 89.3 89 puanla başvuranlar da mı çağırılacak?
-
@icav sanmıyorum öyle olduğunu hocam küsürat önemli galiba
-
@RqzeeT 2018 de 90.1 puan 279 siralamaya sahipmiş hocam. Twitter da birisinin bu ilan hakkinda tweetinde gordum.
-
@aroma Bu mesaj bana ithafen yazılmış sanırım. Kısaca savunmamı yapmak istiyorum.
Amacım insanları etkilemek değil gerçekleri görüp kabullenebilmesini sağlayabilmek.
İlan kıtlığından ötürü her gelen ilana karşı malesef hayal kurma oranı artıyor kendi gerçekliklerimizden uzaklaşıyoruz. En ufak ihtimallere sığınıyoruz.
İngilizcesi olmayan kişi ‘ sallarım ya şansımı bir deneyeyim ilan gelmiş ne de olsa ’ düşüncesiyle sınava girmesini istemiyorum.
Çünkü kafasında kurduğu ve inanmak istediği o küçük ihtimal gerçekleşemeyecek. Tekrar söylüyorum başvuru sonuna kadar hakkıdır en ufak bir lafım yok sadece tek istediğim adayların kendi gerçekliklerinden uzaklaşıp başkalarının ihtimallerini elinden almaması. -
@RqzeeT 2018 Kpss 90.32 ile 261. sıra
-
@karagergedan Size kesinlikle katılıyorum hocam
-
@karagergedan şöyle bişey de var hocam ingilizcesi iyi olan yüksek puanlı dostlarımızda ingilizcesi olmayanları teşvik ederek sınavda kendi sanslarını artırmaya çalısıyor zaten ilan kıtlıgı var. Herşeye saldırmamak gerekir mesela ben tmsf ve spk girmiyorum sırf çalışma yeri istanbul diye. İnşallah sgk müf. ve sayıştay kazanan arkadaslar basvurmaz da puanlar biraz aşşagı düşer.