AÖF Kaymakam adaylığı
-
-
@voice
Kardeşim diğer kadrolar için dediğin doğru olabilir kaymakamlık ta ekstra bir durum mevcut referansın üzerinde bir konu bu -
@ENTRY burda millet vekili yazms bunu bilmiyordur onun kaymakam olmadigini esi oldugu icin birlikte gitmsler ziyarete dogal olarak
-
@mehmetcik2
Bu konuyu bende merak ettim eğer bir örnek varsa bunun devamı gelir ama emin olamadım -
@mehmetcik2 ben öyle olduğunu düşünmüyorum kardeşim sonuçta diğerleri de kaymakam adayı hem öyle sıradan adaylar değil ki bilmesin bence kesinlikle biliyordur.
-
Niahi listeye tekrar baktım ismi yok arkadaşın
-
@Etiketsiz nihai listede 97 kişinin ismi var
-
@ENTRY
Bence bu konu araştırılmalı -
@ENTRY
Kaymakam Adaylığı Nihai Başarı Listesinde tekrar baktım 100 kişi var hocam listede 97 değil -
@Etiketsiz kaçıncı döneme baktınız hocam ben mi yanlış yere baktım acaba
-
@ENTRY
Hocam ismi mülakat listesinde var nihai listede yok -
@ENTRY 2018 yılı sınavı 2019 da açıklanan nihai liste
-
@Etiketsiz anladım hocam süpersiniz ben de şimdi Mardin in tanınmış ailelerinden bir arkadaşım var ona mesaj yazdım kesin biliyordur bakalım.
-
@ENTRY
280 inci olarak kazanmış sonra elenmiş keşke begn yanlış görüyor olsam ama durum bu -
zaten her halükarda bizim bir yerlere yazmamız gerekiyor arkadaşlar yazan varsa buraya da yazarsa kolaylık olur ben çalışıyorum müsait olunca sırayla içişlerine falan yazmayı düşünüyorum
-
şahsın KREDİ VE YURT HİZMETLERİ UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVINA KATILMAYA HAK
KAZANANLARIN LİSTESİ
burada da ismi var -
ve aynı zamanda kamu ihale kurumunda görevliymiş yani bu şahsı kaymakam yapmadılarsa bile AÖF ile alakası olduğunu sanmıyorum.
-
Örgünden diploma almaya kalksak AÖF teki dersleri saydırabilir miyiz? Asgari kaç yılımıza mal olur? Fikri olan var mı arkadaşlar?
-
@alemdar-paşa bunu bende merak ediyorum bilen varsa çok iyi olur
-
@ENTRY ben bir univde denedim olmuyor okulların yönergelerine bakin kimi kabul eder kimi etmez cogu okul bolumlerin kararina birakms durumda