Azim
-
Ben de başladım 2 haftadır yavaş yavaş kendimi zorlamadan gidiyorum hiç bir şey imkansız değil buna inanıyorum hayallerime ulaşmaksa maksadım 1 seneyi gözden çıkardım erken veya geç en iyi için çalışılmalı ve hedef koyulmalı azim edilmeli. Hedefim ilk 10 zor veya kolay orası beni ilgilendirmez ama elimden gelenin en iyisini yapacağım kimsenin kimseden fazlası yok sadece çalışmak çalışmak çalışmak...
-
@gmzacr güzel düşünmüşsün ; akıl sağlığını bu süreçte korumak sınava hazırlanmak kadar yorucu çünkü.
-
@NeverLetGo hocam aslında bu sitede yeniyim kaymakamlık için yazmıştım ama yeni bir konu açmışım
-
Sürece girerken herkes aynı şekilde giriyor ama ilan bekleme mülakatlar an elemeler vs akıl sağlığı ruh sağlığı çok kötü etkileniyor ve insan yoruluyor. Umarım sonuna kadar korursunuz bu azminizi.
-
@gmzacr yani şöyle söyleyeyim size ; 8 sınavdan ( daha 4u açıklanmadı ama ) tek mulakata kalabildigim kaymakamlık oldu. Her şeyin bir zamani var sanırım : sabretmek gerek.
-
ilk başlama süreci emekleme hocam (yavaş) hani kafa çok yormadan depar bitişe yaklaşırken
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx -
@NeverLetGo kaymakamlıktan kaç aldınız hocam tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
-
@gmzacr 78.25 aldım kaymakamlıktan hocam ; bana kalırsa Anayasa ve Idare halihazırda iyi çalışılmali ama fark yaratan kısım Tr ekonomisi ve iktisat oluyor biraz da insan hakları. Buraları sağlam tutmanız faydanıza olur.
-
@NeverLetGo kaç ay çalıştınız hocam ayrıca kursa gittiniz mi ben evde devam etmeyi düşünüyorum
-
Ayrıca kursa gitmedim hocam ; kpss kursundan temelin vardı 2 3 hafta da kendim çalıştım ; ama tekrar söylüyorum yanlış anlaşılma olmasın diye iktisat tr ekonomisi anayasa vs iyi bir temelim vardı o yüzden bu kadar az süre yeterli oldu.