@k-33
Ben de başladım 2 haftadır yavaş yavaş kendimi zorlamadan gidiyorum hiç bir şey imkansız değil buna inanıyorum hayallerime ulaşmaksa maksadım 1 seneyi gözden çıkardım erken veya geç en iyi için çalışılmalı ve hedef koyulmalı azim edilmeli. Hedefim ilk 10 zor veya kolay orası beni ilgilendirmez ama elimden gelenin en iyisini yapacağım kimsenin kimseden fazlası yok sadece çalışmak çalışmak çalışmak...
gmzacr tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
gmzacr tarafından gönderilen son iletiler
-
@siyasallı77 hayır hocam takipteyim ama illaki olur diye düşüyorum
-
RE: Azim
@NeverLetGo kaç ay çalıştınız hocam ayrıca kursa gittiniz mi ben evde devam etmeyi düşünüyorum
-
@k-33
Ben de başladım 2 haftadır yavaş yavaş kendimi zorlamadan gidiyorum hiç bir şey imkansız değil buna inanıyorum hayallerime ulaşmaksa maksadım 1 seneyi gözden çıkardım erken veya geç en iyi için çalışılmalı ve hedef koyulmalı azim edilmeli. Hedefim ilk 10 zor veya kolay orası beni ilgilendirmez ama elimden gelenin en iyisini yapacağım kimsenin kimseden fazlası yok sadece çalışmak çalışmak çalışmak... -
@NeverLetGo kaymakamlıktan kaç aldınız hocam tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
-
ilk başlama süreci emekleme hocam (yavaş) hani kafa çok yormadan depar bitişe yaklaşırken
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx -
@NeverLetGo hocam aslında bu sitede yeniyim kaymakamlık için yazmıştım ama yeni bir konu açmışım
-
Azim
Ben de başladım 2 haftadır yavaş yavaş kendimi zorlamadan gidiyorum hiç bir şey imkansız değil buna inanıyorum hayallerime ulaşmaksa maksadım 1 seneyi gözden çıkardım erken veya geç en iyi için çalışılmalı ve hedef koyulmalı azim edilmeli. Hedefim ilk 10 zor veya kolay orası beni ilgilendirmez ama elimden gelenin en iyisini yapacağım kimsenin kimseden fazlası yok sadece çalışmak çalışmak çalışmak...
-
RE: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@SRPR siz mülakata kaldınız mı kaldıysanız beni biraz çalışma konusunda bilgilendirir misiniz hocam