İBB İstanbul Büyükşehir Belediyesi Personel Alım İlanı 2019 (420 kişi)
-
Hayırlı olsun arkadaşlar. Bi çok pozisyon için toplam 420 kişilik kadro var. bazıları için YDS 60, 80 veya 90 şartı var.
-
@albertcamus 18 kişilik ekonomist alımı iyi olmuş İktisat mezunlarıyla kısıtlı tutmasalar daha güzel olurmuş ama aradan dereden bize de kadro çıkmış
-
Dİl puanına diyecek bir şeyim yok da yaş sınırı çok aptalca. Şartları uyanlara hayırlı olsun.
-
@Godot hocam ekonomist dediğin iktisatçıdır
-
Bir belediye tarafından ilan verilmesi bile bence bi adımdır hayatımda ilk kez görüyorum
-
@Willsmithh kpss puani yok:))
-
@eemci olsun hocam eksiklik ama yinede hiç değilse belediye başvuruyorsun normalde beledieyler tamamen kafasına göre adam alıyor bi adım olur insallah kamuoyu oluşursa belki alan puanlarla gireriz kim bilir
-
@Willsmithh hocam kpss yok diyorum okul puanina gore siralama yapacaklarmis :)))
-
@eemci bende diyorum sonuçta yds veya okul puanı bir şekilde sonuçta alım ilanı paylaşmış normalde o bile olmuyor buda bir adim
-
@Willsmithh hocam neresi adim boyle alim.olursa kpss siz boyke devam eder liyakat yoktu artik bu kpssiz alimlarla dibe vurdu.
-
Ben hacettepe mezunuyum benim okulum 2 ortalaması Anadoluda bir okulun en az 3 ortalamasına bedel. Böyle saçmalık olmaz kpss yok. Akademisyen mi alıyorsun ne okul puanı saçmalık...
-
YDS şartı olmasaymış bari
-
Bu çağda elden başvuru almak nedir ya
-
Mütercim Tercümanlıkta bölüm şartı neden var ki ? Uluslararası Ilişkiler mezunuyum 90 YDS var hatta Yeminli Tercümanlık yapıyorum ama basvuramiyorum. Gerçekten amaç nedir yani
-
Not ortalaması can sıkıcı olmuş