Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@olursaolur inşallah hocam
-
@Aslan-Reyiz hocam sgk denetmen yardımcılığiniz hayirli olsun inşallah
kamu ve uluslar için paylastiginiz notlar yeterli mi başka bir öneriniz var mı ?
iyi çalışmalar dilerim
-
@omer03 teşekkür ederim hocam daha iyileri sizlerin olsun
Kamu uluslar kısmı geniş baya orada özet şeklinde paylaştım o bile 450 sayfa felan.Asgari düzeyde yeterlidir.
-
@Aslan-Reyiz hocam 90.35 i görür inş da merkez göçe gireriz
-
@kemankeşş 89.72 olsun be hocam
-
@MartinLuther inş 88 kapatır senin için knk
-
Son sınavda 6706 sayılı adli işbirliği yasasından 1 soru gelmiş.Linki başlığa ekleyelim üstadlar @paretowilfredo @albertcamus
-
Başvuruda 1. aşamada fotoğraf yükleme sekmesini göremedim, üç farklı tarayıcıda da denedim. Bu sorunla başka karşılaşan var mı?
-
sorun yasayanlar internet explorerdan denesin dostlar
-
Arkadaşlar düşünmekten çalışamıyorum. Acaba 91.34'e gelir mi ki?
-
@MartinLuther 89.30 olsa olmaz mı
-
@errayn senin canın sağ olsun hocam lafı olmaz
-
@MartinLuther Allah razı olsun şaka bir yana umarım üzmeyecek bir puanla kapatır
-
@errayn İnsallah minimum 88 89 olacak gibi duruyo hayırlısı artık
-
Arkadaşlar basvurudan sonra mail gelmedi sizlere geldi mi? Geçen ilanda gelmişti aynı gün.
-
@asimetri gelmedi hocam. Geçen başvuruda gelmişti bu başvurularda gelmeyecekmiş.
-
@gfdsgsda Teşekkürler
-
Arkadaşlar sisteme kayıt olurken mail adresime gmail yazacakken yanlışlıkla hotmail yazmışım ve başvuru kaydımı yapıp gmail adresimden başvuruyu gönderdikten sonra fark ettim ne yapabilirim
-
İlanda yas şartıyla ilgili hata varmış arkadaşlar Facebook gruplarında grup yöneticilerinde uğur ve yiğit hoca biraz önce yazmış. İlanla ilgili düzeltme yapılacak diyorlar. En son 1985 yazması gerekecek diyorlar.
-
Bu kurumlar alımları azken birde hatalarından çektiğimiz yetmiyor