Merkez Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
96.27 puanla giremedigim bir sinav daha... yaşlı olana vurun tabi:)
-
Arkadaşlar kasımdaki il göç ilanı ile bu ilanın farkı ne bunu kazananlar ankarada mı çalışacak
-
@simer93 bu merkez uzmanligi hocam ozluk haklari vs daha iyi haliyle ankara gorev yeri.
-
@sbf1983 teşekkürler hocam
-
Bir mucize olup 88 le kapatsa......
-
Arkadaşlar hem devlet il goce hem tasra il goçe basvurulabiliyor mu?
-
@Marcuspowa Devlet il göç harika olmuş. Evet ikisinede başvuran bilirsin.
-
91 ile yerimi alıyorum taşra uzmanlığını kaçırdım bunu kacirmayalim ins
-
Merkez göç mesleğinde yeterlilikte 70 yds şartı vardı sanırım doğru muydu bu?
-
@Friedmann evet doğru yeterlilik için isteniyor
-
Açıklanmayan ne kaldı yılbaşına kadar bir iki merkez mülakatı da açıklansa bari
-
@Aslan-Reyiz Hocam SGK sonucunuzu duydum sizin adınıza çok sevindim hayırlara vesile olsun yolunuz açık olsun
-
Arkadaşlar neden bazı sayfalar da 220 sayısı var 20 kişi alım yapılmayacak mi
-
@jamiryoo onlar 200 kişi il göç ile beraber yazmıştır. 200 il göç +20 kişi merkez göç alınacak
-
Arkadaşlar naçizane bir konuya deginmek istiyorum. Baslik acildiktan sonra yazılanları hayretle okuyorum. Sgk'yı kazanıpta bu ilana tabiri caizse saldıracak arkadaşları anlamıyorum anlayamıyorum. Merkez göçe girseniz de buda size yetmeyecek hep bir doyumsuzluk hep daha iyisi, hep daha üstü olmalı... sonra daha iyi bir ilan gelecek bunuda kazanıp bırakacaksiniz. İşsiz olupta belki 90 alan insanlar giremeyecek sizin zihniyetiniz yüzünden, yetinmek nedir bilmeyenler yüzünden. Umutlar yine tükenecek birileri için. Abi üst kurul olur anlarım, sayistay olur, idari hakimlik olur anlarım ama 300 500 TL daha fazla maaş almak için kul hakkına girdiginiz insanları unutmayın. Maalesef herkes çok şanslı olmuyor ne zorluklarla puan alıp işsiz olup umutla bekleyen insanlar olduğunu unutmayın elinizi vicdaniniza koyarak mantıklı başvurular yapmanizi diliyorum. Lafım meclisten disarı @Aslan-Reyiz il göç için çok emek verdiniz paylaştıniz herşeyi çalışıp gireceğinizi biliyorum. Benim lafım hiç çalışmadan ya da şöyle göz atıyım da sınavda bir şansımı deneyim diyen üstün körü sınava girecek aç gözlülere. Tartışma yaratmak icin yazmadım ama biraz da işsiz olan zorluklarla boğuşan insanları da düşünün olur mu?
-
Nacizane tavsiyem puanı 89 ve üstü olanlar başvursun başka bir kurumda merkez uzmanlık kadrosunda çalışanlar başvurmama nezaketi gösterirse 89 a kadar inebilir belki 89.5 puana. Mesela gece saatlerinde 30 işkur uzman yardımcısı atandı bu kişiler umarım başvuru yapmazlar
-
@RootofAllEvil kesinlikle katılıyorum bende yukarıda tam olarak bunu demek istedim.
-
Merkez göç gayet iyi ve güzel bi ilan tabi puanı yeten herkesin başvuru hakkı var. Ancak merkez uzmanı olup sırf adını listede görmek için başvuracak olanlar, başvurup da sınava girmeyecek olanlar Allah rızası için artik şu ilana başvurmasın. Bir kurumda uzman olup yukarida arkadaşların da bahsettigi gibi sırf 300 500 tl maaş artışı için dışarda işssizlikten hayata dair umudu kalmayan insanların önüne set olmasınlar rica ediyorum. Tabi burada tamamen vicdan meselesi var ancak herkes bu zorlu yolların acısını çekti hala da cekiyor. Empati yaparak birbirimize yardimci olsak daha iyi olacaktır.
-
Merkez Uzmanliklariyla aynı maaşı mı alıyorlar acaba ?
-
89,42 puanla umutsuz vaka mıyız arkadaşlar