Cumhurbaşkanlığı ofisleri yarı zamanlı personel alımı
-
Arkadaşlar bu alıma başvuran oldu mu acaba?
-
@zobureis başvurdum ben
-
@talozak siz de en son ingilizce sınavını tamamlayıp sonuç mu bekliyorsunuz acaba?
-
@zobureis aynen öyle ama herhangi bir belirti yok. Çevremde bile ingilizce aşamasına geçip sınava giren çok kişi oldu, neye göre eleyecekler hiç bilmiyorum.
-
@talozak ben genel yetenek sonrasında İngilizce'ye girdim onun sonucuna göre mülakata çağıracaklar diye biliyorum bu hafta belli olır sanırım
-
Güzel referans sağlayacak bir kadro imiş. Kesinlikle değerlendirilmelidir.
-
@Antimülakat ne konuda hocam açar mısınız biraz?
-
@zobureis CB ofisi demek direk üst yönetim ile ilişki kurmak demek, bunun yarı zamanlı olması önemli değildir. Sonuçta yarın birgün başka bir iş için başvuru yaptığınızda bu kişilere durumu anlatabilirsiniz ve eğer iyi bir izlenim bırakırsanız üzerlerinde size referans olacaklardır.
-
@Antimülakat anladım hocam zaten şöyle birşey de var geçen sene giren arkadaşım şu an tam zamanlı cumhurbaşkanlığı personeli oldu umarım nasip olur bakalım hayırlısı
-
@zobureis Cevap gelmiş herkese size geldi mi?
-
@talozak Olumsuzlara mesaj gitmiş. Bana harhangi bir mesaj gelmedi. Size geldi mi acaba
-
@ekonomist95 bana olumlu dönüş oldu hocam fakat tekrar İngilizce sınavı olacakmış
-
@ekonomist95 bana da olumlu mail geldi az önce. İngilizce + Değerlendirme sınavı yazmışlar, değerlendirme sınavı nedir anlamadım.
-
@talozak doğru yanlış söz konusu değil hocam onda adayların kişisel özelliklerini ölçmeye yönelik birşey sınav klavuzunda yazıyor. Ben tekrar İngilizce sınavını neden yaptıklarını anlamadım
-
@ekonomist95 hocam olımsuzlara nasıl bir mail gelmiş acaba biliyor musunuz
-
@zobureis belki sistemsel sıkıntı oldu veya etik olmayan durumlar tespit ettiler (başkasının sınava girmesi gibi)
-
@talozak sınavda yine reading mi olur sizce hocam sadece
-
Sınava tahmini kaç kişi girer acaba?
-
@zobureis bence böyle bir organizasyon yapılıyorsa çok kişi vardır herhalde. O yüzden belki de bir sıralama yapıp, mülakata alırlar belki. Ama bu sınavda diğer ingilizce sınavından geçenlerin olduğu düşünülürse sınav oldukça zor olur bence.
-
@talozak bana da öyle geliyor diğer İngilizce sınavı da çok kolay değildi çünkü