125 lira nedir ya? yazık günah.
hadi bunu geçtim, kpss kullanılmıyor da bari yds sınırı koyun da insanların girdikleri sınav bir işe yarasın. ne diye bir de sınav için ingilizce soru soruluyor. onlarca sınava gir, para ver, puanı kullanamama.
hadi bunu geçtim, kpss kullanılmıyor da bari yds sınırı koyun da insanların girdikleri sınav bir işe yarasın. ne diye bir de sınav için ingilizce soru soruluyor. onlarca sınava gir, para ver, puanı kullanamama.
Arkadaşlar kurumun duyurularında herhangi bir ibare yok zaten, arkadaşın yolladığı siteye 10 gün önce de girsek aynı şeyi yazacaktı zaten. şu an niçin notlar sisteme girilmiş değil.
Ben ankusem ile iletişime geçtim, kuruma yollamışlar notları. Kurumum sonuçları sisteme girişiyle beraber duyuruyu da yapmış olur. En geç yarına hallederler galiba.
Açıklanmış arkadaşlar, kazananlara tebrikler
@MilesAway dün mail atmıştım, bugün "sınav sonuçları kuruma teslim edilmiştir" şeklinde cevaplamışlar.
Sınav eskişehirde yoksa ankarada mı
Herkese geçmiş olsun. Olumsuz olsa dahi çok güzel bir deneyim oldu benim adıma.
@preacher hocam bana da torpil dönecek bir yer gibi gelmedi, ben de elendim. Dediğiniz gibi sorular daha çok yorumlama, çok da uzmanlık gerektiren meseleler değildi. Aşağı yukarı herkes aynı performansı sergilemiş olabilir. Özgüven, temsil, iletişim becerilerimin kötü olduğunu düşünmüyorum. Ancak şu gerçek ki cvim kötüydü, yeni mezun sayılırım. O yüzden elenmemi olağan karşıladım, bilemiyorum. Hakkımızda hayırlısı.
sadece p3 arayan alanlarda kpss puanının 70 civarına düşme şansı yoktur değil mi? başvuru yapmaya değmez herhalde.
ayrıca formu neden tekrar düzeltmeye izin vermez sistem anlamış değilim.
66, 67 tane doğru gibi görünüyor. Hiç Beklemediğim yanlışlar da çıktı.
take up lı şık olacaktı.
Run up diye de bir şık işaretledim ama o soruyu hatırlayamadım.
@3pruu doğru hocam. Obliged değil galiba karıştırmışım.
ingilizcenin zor olması işime gelirdi ama tam tersi oldu. ingilizceden sevgili rakipleri elerim diye düşündüğüm için hukuk, uluslararsı kuruluşlar, 657 vs bakmamıştım ki bence onlar da kolay olmasına rağmen patladım gibi oradan.
Cevaplar bence;
obliged to
unappropriate
Fablers
Donation
Corona ile ilgili sonunda too olan cümle
diets
Then'in altı çizili olduğu yerde cevap interviewers
Weber otorite,
Pozitivist yaklaşım,
İletşimde Ana akım sorusunda cevabın içinde birey geçen,
Devletin ideolojk aygıtı althuser,
Feankfurt okulundan olmayan harold laswell,
Hangisi eleştireldir diye soran iletişimsel eylem,
Sihirli mermi,
Elihu katzlı soru kullanımlar ve doyumlar yaklaşımı,
Gündem belirleme,
Küresel köy sıcak/soğuk aygıt mcluhan,
Memurlarla ilgili bir soru kariyer,
Anayasa yargıyı yaptım ama emin değilim,
Aa en fazla 5 yıl,
Bu 657 çok uzun arkadaşlar, var mı bir taktiği?
@preacher hocam bana da torpil dönecek bir yer gibi gelmedi, ben de elendim. Dediğiniz gibi sorular daha çok yorumlama, çok da uzmanlık gerektiren meseleler değildi. Aşağı yukarı herkes aynı performansı sergilemiş olabilir. Özgüven, temsil, iletişim becerilerimin kötü olduğunu düşünmüyorum. Ancak şu gerçek ki cvim kötüydü, yeni mezun sayılırım. O yüzden elenmemi olağan karşıladım, bilemiyorum. Hakkımızda hayırlısı.