Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Aynı sorunu yaşanan varmi
-
Cv yüklerken sorun çıkarıyor mu sizde de?
-
Elektrik Elektronik var mı arkadaşlar puanlar kaç acaba
-
Arkadaşlar telefonla resim ekledigim zamn çok okunmaz bı şekilde cikiyo nasıl resim kaydedecegiz
-
Liste ne zaman yayinlanacak bir bilgisi olan var mi
-
@mert12344321 17si cuma günü diye biliyorum
-
@yakos1905 o sanki müfettişlik icin diye hatirliyorum, ilan metninde goremedim uzmanlik için
-
Ne zaman açıklanır acaba
-
@limonlusoda gecen alimda galiba basvurunun bittigi gunden itibaren 1 hafta sonra aciklamis. 1 haftayi beklemek gerek herhalde yine.
-
@economist34 13 Ocak’ta bitmişti, bugün tam bir hafta oldu aslında
-
@limonlusoda bu hafta herhalde aciklarlar. tabi bu benim gecen alima gore soyledigim birsey duydugum yada bildigim birsey degil.
-
@economist34 anladım teşekkürler
-
Bir gelisme yok mu
-
@mert12344321 bu kadar uzun surmemeliydi bunun mufetisligi kac gunde aciklanmisti hocam
-
Mufettislik icin ilanda aciklanacagi gun yaziyordu ve tam o tarihte aciklandi, bunda ise oyle bir tarih belirtilmemis, başvuruları da ayni gun bitti
-
mufettislikte sinav tarihi belli olunca belli tarih veriilmis ancak bunda mulakat tarihi belirtilmedigi icin sadece mulakat tarihinden en az 20 gun once ilan edilir seklinde bilgi verilmis. Gecen alimda 1 hafta sonraki haftaicinde aciklamislardi.
-
@economist34 mulakatlari ne zaman yapmayi planladiklari onemli o zaman, umarim mufettislik yazili sinavi sureci bu alimin mulakat tarihlerini otelemez
-
@mert12344321 evet mulakat tarihi bilinmeli. belki mufettislik sinavindan sonra aciklayabilirler diyecegim de ona daha neredeyse 2 hafta var. umarim beklemezler.
-
Iktisatla başvuran var mı ?
-
@marjinalmaliyt57 ben basvurdum