Cumhurbaşkanlığı ofisleri yarı zamanlı personel alımı
-
Hayırlısı olsun hakkımızda herkese geçmiş olsun
-
@YorgunKamucuBack, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı ofisleri yarı zamanlı personel alımı
nasildi sinaviniz
Istihbaratla ilgili olan paragrafi anlamak zordu bence, cok kolay sorular da mevcuttu.
-
yokdil seviyesindeydi ingilizce.
istihbaratla ilgili paragraf daha once yds de çıkmıştı. Ama son bolumu yoktu. Baya uzatmışlar
-
Ankarada 450 kişi girmiş istanbulda kaç kişi bilgisi olan var mı?
-
Bi önceki ingilizce sınavından daha kolaydı sanki, geçmiş olsun herkese. Ne zaman açıklanır sizce?
-
@zobureis nereden biliyorsunuz? İzmirde sanırım 1 okul vardı. Bizim sınıfta yarısı girmedi zaten. Benim girdiğim okulda azdı sınava giren. Kelimeler biraz zorlayıcıydı. Vaka çalışması da orta idi.
-
@ekonomist95 okuldaki listeden saydım hocam Ankarayı
-
@YorgunKamucuBack Dogrudur hocam
-
@zobureis Ben bir listede 57 kisi saydim, toplamda da 27 liste gordum.
-
@G-G hocam aynı listeden 3 ayrı cama asmışlar yani 9 liste var toplamda
-
@zobureis :)) aa dogrudur hocam uzaktan gorunce bakmadim detaya, yine de guzel bunu duymak
-
sonuclar aciklanmis mesajla geldi. başarılı olan veya başarısız olan var mi
-
@YorgunKamucuBack bana mail geldi hocam başarıyla tamamladınız diyor ama başka bir şey yazmıyor uygun görülmeniz halinde ilgili ofis sizinle irtibata geçecek yazıyor sadece
-
@YorgunKamucuBack sanki baska secenek varmis gibi
başarısız maili alan var mi?
-
Hem İnsan Kaynakları Ofisi'nden hem de Finans Ofisi'nden olumlu mail alan var mı peki?
-
herkese olumlu donus olduysa sijavi gecmedik demektir
-
@YorgunKamucuBack Benim Finans olumlu İK olumsuz oldu. Siz hangi ofisten olumlu dönüt aldınız?
-
@findingneverland finans / watsap grubuna girmek isteyenler ozelden yazsin link atiyim.
FINANS ICIN
-
silinmiştir
-
@YorgunKamucuBack ne olumlu ne de olumsuz herhangi bir mesaj geldi.