29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Vay be koca bekleyis bitecek bugun ...
-
@kd16 ben de tam o durumdayım hocam kaybedeceksem 1-2 soruyla olmasa bari.
-
@Marsiyal insallah ya 80 82 net arası öle kritik ki
-
@Abdurrahim bence sınırdaki herkesin korkusu o . Benim rahat 5 tane bile bile yanlış yaptığım soru var . Bu sorulara yanmak istemiyorum . Bir iki puan ile kaybetmek en kötü senaryo benim için şu an .
-
@vasathane kaç net var hocam
-
@birsorumolacaktı öncüllü soruları yanlış hatırlamadı isem 78
-
@birsorumolacaktı 82 ye gelir ama 80 de alan mı gk mı ağırlıkta o kritik
-
@Abdurrahim Rabbim çok şükür oldu demeyi nasip eder inşallah
-
@vasathane benim de minimum 4 tane bilip yanlış yaptığım soru var alanda. Onlara yanmak istemiyorum ama bakalım hocam
-
@kd16 inşallah hocam inşallah. Çok umutlanmak da istemiyorum sonra kötü oluyor. Hayırlısı hakkımızda
-
Sayfayı yeniliyorum ve kasıyor yükleme mi var acaba
-
Hangi sayfayı kontrol ediyoruz acaba ais mi yoksa ösym sonuç açıklanma sayfası mı
-
Ya arkadaş en iyisi 85-90 net yapıp kafan rahat olacak ya da düşük net yapıp kafayı takmayacaksın. Böyle 78-81 civarı netlerle beklemek insana eziyet gibi geliyor
-
@RootofAllEvil kesinlikle ya En azından 2 net fazladan olacak ki yanlış olduğunu varsayarsak bile geçiyorum galiba demeli insan
-
Geçen sene 11.30 da açıklanmıştı sanırım
-
Arkadaşlar merhaba sınava herhangi bir hazırlığım ya da beklentim yok tek merak ettiğim sgk dy dan feragat edecekler var mı aramızda eger kazanma ihtimalinde
-
ösym nin sağı solu belli olmuyor bazen öğleye doğru bazen mesai bitimine doğru açıklıyor
-
@yabgu hocam ben SGK ya başvurmadım ama bu Sınavı kazanıp SGK ya gidecek biri olacağını sanmıyorum, içiniz rahat olsun feragat edeceklerdir
-
Öğleden sonra bu da herhalde ya
-
elim ayağım titriyor. inşallah ya kazanırım yada çok kötü bir puan alırım. sınırdan kaybetmek kadar kötüsü yok.