29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@RootofAllEvil Na işte bu kafamdaki görüntü
-
@ahmetozcelik35 ya evet alımlar o kadar kıt ki insanlar canından bezdi. rekabet aşırı arttı. işimiz zor hocam. 2017den beri vmy sınavı bekliyorum ama nafile. kötü zamana denk geldik..
-
@Hayaller71 şimdide 242 bence sitede sorun var bu saate bu kadar aktif olup 3 kişi yazacak hali yok sanırım
-
@kitapsever Zamanların en iyisiydi, zamanların en kötüsüydü diyerek Dickens'a bir selam yollayalım @kitapsever dostum
-
@paretowilfredo ÖSYM sürekli bir şeyler denemekten yorulmadı. "Bu sefer de şöyle yapak mı la?" Şeklinde gelişiyor olaylar sanırım.
-
@Hayaller71 Yok dostum, üye olmaksızın dolanan, takip eden çok kişi var forum sayacında biz görüyoruz
-
@paretowilfredo hocam beni de yönetici atar mısın Since 2017 den beri müptelasıyım
-
@onuktekin ÖSYM'nin deneme tahtası malesef Kaymakamlık sınavı bu konuda dostum heralde. Kaymakam adayları kadar kimse çekmedi ÖSYM'den. Açık uçlu geldi gitti, P37 kalktı, sonra teste geri dönüldü, bu sefer de sapma kaldırıldı. Sırada ne var merak içindeyim :man-getting-massage:
-
@paretowilfredo yani aynı net sayısına ulaşan iki aday farklı sıralamaya sahip olacak. Medeni hukuku borçlar hukukuna ya da icra hukuku ticaret hukukuna üstün bir durumdaymış gibi bir aptalca durum ortaya çıkıyor. Bunların hep birlikte değerlendirilmesi gerek oysa.
-
@paretowilfredo sustukça kulak arkamıza ilerliyor.
-
@kemankeşş Bu konuda bir planım var açıkçası dostum. Yakında ilana çıkacağım, mülakat yapıp en az 2 referans sunabilenleri yönetici alacağım Ama şey de yapabiliriz, siz kişisel bazı özelliklerinizi söyleyin ilana yazalım ama kimse anlamasın şahsa özel ilan olduğunu
-
@onuktekin Yemeklerden önce aç karnına, iki lokma süreriz napalım :))
-
@paretowilfredo hem akıl çağıydı, hem aptallık, hem inanç devriydi, hem de kuşku, Aydınlık mevsimiydi, Karanlık mevsimiydi, hem umut baharı, hem de umutsuzluk kışıydı, hem her şeyimiz vardı, hem hiçbir şeyimiz yoktu, hepimiz ya doğruca cennete gidecektik ya da tam öteki yana :))
-
@paretowilfredo şaşırdım üstad bu kadar beklemiyordum
-
@Hayaller71 Dostum sosyal medyadan kaynaklı olarak forum işin açığı potansiyelinin altında çalışıyor. Aslında biz forumculuğun bitti denildiği yerde forumu uzun düşüncelerden sonra kurma kararı aldık. Bir noktada burası TY Sosyal Medyası olsun istedik. Bir çok şeyin birikmesi, sonraki dönemlere derli toplu bir bilgi aktarımı ve güzel bir muhabbet ortamı olsun gayeleri ile oluşturduk sitenin yanında. Eh bu da kendine has dinamikler oluşturdu aslında. Kimi insan muhabbete dahil olmak isterken, aslında çoğunluk sosyal medya gibi sadece bilgi edinme amacı için burada. Üye olmadan gelen - gidenin çokluğu biraz da bundan. Aradığı cevabı okuyarak bulabildikçe insanlar üye olmadan takipte kalıyor.
-
@paretowilfredo Hocam her şey iyi hoş ama reklam konusunda şikayetim aynı şekilde devam ediyor. Bir düzelme olmadı hiç 2.5 aydır. Forum kullanma kılavuzu başlığında yazdım.
-
@kilici Dostum gördüm ancak bu konuda malesef benim müdahale imkanım kısıtlı. İletiyorum ekibime durumu. Reklam konusunda çok taraflı bir iş söz konusu. Bizim teknik ekibimiz + bunu organize eden profesyoneller işe dahil. Ben yine ilettim dostum. Geri bildirimlere göre bir yol bulacaklarını umuyorum. Bazı sorunlardan ben de şikayetçiyim ve bunları kendi adıma da dile getiriyorum inan ki. Optimize etmek noktasında bir şeyler yapılacaktır elbet dostum.
-
@paretowilfredo bu aslında korkutucu bende dahil bu başlıktakiler yazılanlara göre sınav hakkında bir çerçeve oluşturduk yine aynı şekilde buraya göre umutlandık ama bu sessiz 300 kişinin varlığı tedirgin etti biraz 🥺
-
@Hayaller71 Onların içerisinde de her puan bareminden insan var dostum. Forumun genel ortalamasını çok değiştireceğini sanmıyorum. Tabi daha interaktif olsa dostlarımız çok daha net doneler elde ederiz ancak tercih tabi ki bu da.
-
evet bismillah diyerek açalım günümüzü umarım 4-5'e kadar bekletip bütün günü heba etmezler