İSTANBUL'DA DEPREM OLMUŞ.
-
istanbul'da yasayanlar hala deprem devam ediyor mu?Kuzenimi arıyorum ama ulaşamıyorum.
-
@hayırlısı035 hocam artci sarsıntılar oluyormuş bende kardeşime az önce ulaşabildim .Bursa ve yalovada dahi baya hissedildi geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
-
Bursa da baya hissedildi
-
@aroma evet hocam hala devam ediyormuş.Herhalde türktelekom sıkıntı var.kuzene daha yeni ulaşabildik.
-
@Hukuksever Geçmiş olsun.
-
@hayırlısı035 bir sıkıntı yok ufak tefek hissedilmeyen depremler oluyormuş. Şebeke problemleri var. İnternetten ulaşmayı deneyin.
-
Telefonlar çöktü arkadaşlar. Arada gidip geliyor. Bi defa saat iki de sağlam sallandık. Şuan hissedilen deprem yok. Artçılar oluyormuş. Ailelerinize ulaşamamanız normal merak etmeyin şuan için bi sıkıntı yok.
-
@Scarabeus evet whatsapp sesli aramadan ulaştık.
-
@Scarabeus sıkıntı yokmuş.
-
@hayırlısı035 teşekkür ederim 99 depreminde uyanıktım depremi anbean yaşadım depremlerin gece olmasi beni korkutur Allah tekrarını yaratmasın
-
@Hukuksever amin
-
Geçmiş olsun dostlar. Deprem psikolojisi kötüdür. Zamanında 5.1'lik bir sallantıda bile psikolojim alt üst olmuştu. Allah bir daha tekrarını yaşatmasın.
-
İstanbul ve çevre illerde yaşayan tüm dostlarımıza büyük geçmiş olsun.
Allah beterinden sakınsın her birinizi,Sakınsın sakınsın tamam da;
Allah akıl fikir vermiş,
Mühendisliğe kafa yor diye zeka ve doğada bunun bin tane emsalini vermiş.
İkrâ diye başlamış söze. Düşünüp tutasınız diye her fırsatta öğüt vermiş.İstanbul'da deprem olsa, sonrasında binlerce cana mezar olacak binalara ait arazilerin boşalması ile yıkılan bu binaların yerine plaza, rezidans, avm... artık hangisi daha çok rantiye geliri sağlayacaksa onları dikmenin hesabını yapacakların ülkede var olduklarını düşününce,
Allah bizi depremden değil, bu insanlardan korusun ve molozların altından değil, bu insanların şerrinden kurtarsın evvela diye dua etmek en doğrusu gibi geliyor bana ne yazık ki.
-
@paretowilfredo ah ah 5 yaşında olsam bile 99 depremini bizzat yaşamış biri olarak bugün çok kötüydü kardeşimle evde ikimizdik kendimizi dışarıya nasıl atacağımızı bilemedik elim ayağım boşandı hala kendimde değilim afad acil toplanma alanlarını paylaşmış bir de, komedi filmi caddemizi ayıran 3 metrekarelik betonun üstündeki yeşillikmiş ️ insanlar hazır değil ben yıllardır aileme laf anlatmaya çalışıyorum afet çantası için daha sağlıklı binada oturmak için. Ancak yumurta kapıya dayanınca anlıyoruz. Bir kez daha söylüyorum ki deprem değil bina öldürür. Çok geçmiş olsun İstanbul halkına
-
Rabbim yardımcıları olsun 2 ay önce ordan taşındık komşularımız çok sallandiklarini söylediler eve girememisler bir daha Allah herkesin.yardımcısı olsun Rabbim bir daha yasatmasin
-
geçmiş olsun